Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

8/10
Financial Assistant (BKC en BKB)

Snelle reactie op het huiswerk! Wat meer oefenvragen per les zou ik wel fijn vinden 😊 lesstof is goed te volgen.

6/10
Praktische Psychologie

Tot nu toe vind ik het nog niet erg interessant. Komt hopelijk nog verder in de cursus

10/10
Engels voor Gevorderden

heel toegankelijk. fijne opbouw. duidelijk concreet. niet te langdradig.

8/10
Nagelstyling met Gel

Het ziet er goed uit. Veel kan ik er nog niet over zeggen omdat ik nog niet heel ver ben met de cursus..

8/10
Uitvaartverzorger

Ik ben pas anderhalve maand bezig. Ik ben nu al heel veel aan het leren. Ik vind de teksten heel duidelijk en concreet. En de huiswerk opdrachten dagen je uit om zelf de praktijk in te gaan en op onderzoek te gaan. Ook vind ik het heel prettig dat je snel je beoordelingen terug krijgt met feedback

6/10
Excel 2016

Duidelijke opzet; goed te volgen

8/10
Gewichtsconsulent(e)

Alles is duidelijk aangegeven.

8/10
WFT Adviseur Basis

Omdat het aan de verwachtingen voldoet en prettig is om op je eigen tempo te werken. Daarnaast overzichtelijk. Echter kan er wat duidelijker aangegeven worden dat bij studeren zonder docent er geen mogelijkheid is voor het insturen en beoordelen van het gemaakte huiswerk.

10/10
Voedingsleer

Goede leerstof en prima service

10/10
Massage

Ik ben tevreden met de cursus omdat alles op een duidelijke manier wordt beschreven. Ook staan de technieken goed afgebeeld en er zijn zelfs instructiefilmpjes. En niet te vergeten de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed! Ga zo door

8/10

Het is een mooie cursus om te volgen. Ook voldoende informatie gekregen, boeken, dvds en ook oefenboeken.

8/10
Chinees voor Beginners + Gevorderden

Goede cursus

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!