Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

De cursus is erg duidelijk en makkelijk begrijpbaar. Ik kan merken dat wanneer je iedere week netjes 1 les volgt dit erg snel leert. De begeleiding is ook fantastisch.

5/5
Life Coach

Snelle levering van de lesstof en een snelle en persoonlijke reactie op mijn ingestuurde huiswerk.

4/5

Alles prima in orde

4/5
Praktische Psychologie

Duidelijk omschreven teksten waar geregeld voorbeelden beschreven worden. De huiswerkopdrachten vind ik leuk om te doen en je krijgt vlot antwoord als je ze hebt ingeleverd.

4/5
Praktische Psychologie

Ja een hele leuke leerzame opleiding

5/5
Medische Terminologie

is zeer aan te bevelen

4/5
Budgetcoach

Product is prima

5/5

Prima cursus... tot nu toe goed te doen en erg leuk!

4/5

Ik vind het pittig Ik vind het ook moeilijk om ermee bezig te gaan omdat ik ook nog 5 dagen werk. Ik moet echt mijn week beter gaan indelen om ermee aan de slag te gaan. Gun mezelf vaak geen tijd ervoor

4/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Gekregen materiaal heel fijn en toch compact. Goed overzicht en indeling lessen bevalt goed

5/5
Fotografie

Prima

4/5

ben pas een maand bezig maar volgens mij lig ik op schema , dat mis ik wel dan jullie geen richtlijnschema zodat iemand weet of ie op schema studeerd

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!