Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Tekenen en Schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben erg onder de indruk van de begeleiding en de adviezen van de docent. Nu ben ik aangekomen bij les 7 en merk nu al dat ik groei heb. De lessen zijn mooi opgebouwd en ik heb er veel plezier in. Wel zou ik het fijn vinden dat er per maand of kwartaal een overzicht komt met wat er nog aangeschaft moet worden. Nu zie ik dat per 4 lessen. En dat is zoeken. Verder een topcursus waar ik veel plezier in heb en veel van leer.

4/5

De boeken vind ik erg leuk en de hoofdstukken zijn erg uitgebreid. Daardoor is de stof voor mij erg duidelijk. De huiswerkvragen moest ik wel zoeken en dat vond ik minder. Huiswerk mailen is heel makkelijk en ik heb mijn eerste huiswerkopgaven terug. Dat gaat heel goed.

4/5
Copywriter

De informatie is goed, de lessen kort en krachtig. Voor de Nederlandse zit er naar mijn mening teveel Belgie in verwerkt. De voorbeelden in de lessen zijn moeilijk te lezen, die kwaliteit kan beter.

4/5
Uitvaartverzorger

mijn ervaring voorals nog goed soms wat woordgebruik ,bv afleggen/ruimte vind laatste zorg meer respect uitstralen

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik wilde al lang iets doen met fotografie. Na wat rond kijken ben ik uitgekomen op digitale fotografie en beeldbewerking van NHA. Onderbegeleiding van een docent en je kan contact zoeken met mede leerlingen. Na de eerste paar lessen heb ik al veel geleerd over fotografie ondanks ik al jaren fotografeer. Fijne duidelijke lessen en zelf je tijd indelen!

5/5
Vmbo Wiskunde

Naarmate ik mijn kleindochter meer ging helpen met haar huiswerk wiskunde kwam ik er achter dat er nogal wat is veranderd in het onderwijs. Niet altijd begreep ik waar ze over had. Dit heeft mij doen besluiten een cursus wiskunde vmbo te gaan volgen. Ik heb bij verscihillende instituten een proefles aangevraagd. Voor mij was het NHA het duidelijkst met zijn proefles. De bestelling ging erg snel en binnen een paar dagen kon ik starten met de lessen. Deze lessen zijn duidelijk en zeer overzichtelijk. De plaza is goed te bereiken zodat je snel digitaal bij je lessen kunt komen en nadat je ze gemaakt hebt is het een fluitje van een cent om ze in te sturen. Heel prettig is de persoonlijke docent, op vragen en opmerkingen krrijg je direct respons. Vaak krijg je een tip om wat op te zoeken op het internet. Dit hoort eigenlijk niet bij de cursus masr het geeft wel een extra verdieping van de stof. Ondanks dat ik geen examen zal gaan doen gezien mijn leeftijd, 71 jaar, doe ik de cursus met veel plezier. Voor mij een verrijking van mijn kennis en het houdt mij scherp.

4/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

De site van NHA is overzichtelijk en fijn om mee te werken!

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

goede ervaring met allerlei overzichten,zoals factuurrekeningen en cijferlijsten.Snelle beantwoording van de telefoon en goede uitleg als je iets wilt weten.Zeer correcte afhandeling en beleefdheid aan de lijn.Mijn cursus is goed opgebouwd en naar mijn mening erg goed samengesteld.

5/5
Office 2016

Snel ontvangen en fijn dat ik ook al digitaal de cursus kon inzien.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Het is een duidelijke en volledige cursus.

5/5
Office 2016

Er wordt op een duidelijke en plezierige manier informatie gegeven

5/5

Ik heb hiervoor ook een opleiding gevolgd en dat beviel zo goed dat ik er nog 1 gekozen heb. Alles is duidelijk en vragen kunnen altijd gesteld worden. Goed voor elkaar dus.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!