Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

6/10

The book does not provide enough information for grammar or pronunciation. I can not rely the book to learn the language and have use other resources for my learning purposes.

8/10
Lean Management

Boek bevat veel informatie. Door de opbouw leer je de diepgang en samenhang goed en door de vragen ook hoe je de lesstof in je werk kan toepassen. Ik ben er erg tevreden over.

10/10
Tekenen en Schilderen

Ik ben echt tevreden over mijn teken en schilder lessen. Alles gaat perfect de les is compleet leuk pakket lesmateriaal. Mijn lerares is vlot met de lessen na kijken. En precies zo als ik het graag wilde in mijn eigen tempo. soms kan ik niet wachten op de nieuwe lessen zo leuk vind ik het. Ik hoop nog veel te leren misschien straks een vervolg les na deze lessen.

10/10
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Materiaal ziet er goed en overzichtelijk uit. De leesbaarheid van de lessen zowel op papier als via internet zijn goed leesbaar. De opdrachten worden snel nagekeken.

10/10
Inkscape Grafisch tekenen

Goede begeleiding, duidelijke cursus

8/10

Studie is echt heel leuk. Ik vind alleen de wijze van insturen van je huiswerk zeer tijdrovend. Je moet een Word document aanmaken en alle antwoorden typen. Daarbij goed in de gaten houden dat je het juiste antwoord bij de juiste vraag zet. Daarna uploaden en doorsturen. Het is veel efficiënter om het huiswerk compleet digitaal klaar te zetten dmv een formulier bijvoorbeeld.

10/10
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Het programma is flexibel te volgen en de docent kijkt snel na. Daarbij zijn de lessen dusdanig vormgegeven dat je de taal leert op een handige manier. Ik vind het erg leuk en merk ook dat mijn kennis gestaag groter wordt

10/10
Bloemist

Allereerst vind ik de bloemist lessen een feestje om te doen , zeker de praktijk opdrachten . Ik vind de opleiding bloemist + start eigen zaak een goede combi , ongeacht of ik dit ook ga doen of niet denk dat het erg leerzaam is en goed inzicht geeft in de mogelijkheden na de opleiding. Zeker met behulp van coach ect is deze opleiding van NHA zeker een aanrader voor iedereen die wat met bloemen wil doen !

6/10
Modeontwerper

De cursus is goed allen op een aantal dingen na. Namelijk bij 1 opdracht mist er dingen die er wel in horen te zitten. En ook krijg je onvoldoende zonder reden en via de klanten service moet je dan horen waarom omdat die docent niet reageert op mijn vraag. Dus zal wel bij zeggen als er niet bii staat dat uitgebreid moet staan kan je dit ook niet weten dus dat is handig als het word vermeld. Ook mag de vraag naar de docent langer worden dan 150 worden want je kan niet eens nu een halve zin schrijven. De docent andwoord ook niet op je vragen en dat vind ik wel erg vervelend.

8/10
Life Coach

De map is helder geschreven. De indeling is logisch en het niveau is goed. Wel is het echt de basis, ik heb zelf nog boeken gekocht om wat meer te verdiepen in de stof. Huiswerkopdrachten zijn goed opgezet. Het is ook zeer fijn om telkens iets te moeten insturen. De feedback van de docent was zeer uitgebreid waardoor je er ook echt wat aan hebt. Tot nu toe nog zeer tevreden!

10/10
Frans voor Beginners + Gevorderden

Duidelijke uitleg van opdrachten en de Franse taal zelf

10/10
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Dit product bevalt mij tot nog toe prima Je krijgt netjes je pint van je huiswerk als het is na gekeken. Je krijgt snel antwoord. Het is helemaal top

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!