Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

3/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Duurt even voordat hef is nagekeken. En je krijgt niet veel uitleg nAder op vragen. Ik zou kiezen voor klassikaal

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Alles is duidelijk en ik wordt uitstekend geholpen bij vragen of bij huiswerk insturen.

4/5
Middle Management

Pittige opleiding maar duidelijke lesstof die goed te volgen is.

4/5
Indonesisch voor Beginners

Goed op niveau, uitdagend genoeg

4/5

Erg leuke en interessante studie.

4/5
Havo Engels

Het voldoet aan mijn verwachtingen.

4/5

Ben pas net begonnen dus inhoudelijk kan ik nog niet veel beoordelen maar het studiemateriaal is uitgebreid en overzichtelijk.

4/5
Financial Assistant (BKC en BKB)

Tot nu toe gewoon goed.

5/5
Ondernemer Goederenvervoer

Ik vind het goed uitgelegd. En duidelijk om te volgen. Ik ben net begonnen zo het is niet zo makkelijk om te beoordelen. Maar tot zo ver vind ik dat het past bij mij. Ik kan het thuis doen en ik kan het op mijn eigen tempo doen.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Overzichtelijk pakket, duidelijke uitleg en zeer gebruiksvriendelijk. Contact met de docent is goed. het ingezonden huiswerk is vaak al binnen 1 uur nagekeken.

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

Zeer goed

4/5
Kunstgeschiedenis

Goede leerstof, snelle respons van docent

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!