Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

8/10
Excel 2016

Hele goeie cursus beval me goed en ook heel handig een docent hebben om te helpen.

10/10
Mindfulness

Mijn ervaring tot dusver is dat het prima studeren is omdat het op eigen tempo kan en ik goede begeleiding ervaar met de juiste feedback en met mijn uitloop van 5 jaar heb ik ruim tijd genoeg om het te kunnen afronden. En als ik vragen heb krijg ik direct antwoord..Supper!

8/10
WordPress

geeft mij veel toegevoegde waarde, veel tips & trics en extra informatie

10/10
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Heb goede persoonlijke begeleiding waar jij altijd kunt rekenen met jou vragen zodat je er altijd uitkomt

10/10
Havo Biologie

Erg duidelijke cursus, het is niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk. Huiswerk wordt snel nagekeken

10/10

Ik maakte me vooraf best wel druk of ik op mijn leeftijd deze studie wel zou kunnen volgen.. Ik ben 64 jaar, maar door de duidelijke indeling gaat dit boven verwachting soepel.

8/10

T is een mooi product en t werkt super

10/10
Houder Administratiekantoor

De uitleg is super. De docent beantwoord netjes de vragen en geeft uitleg waar nodig.

10/10
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

(1): bij de arabische cursus is het raadzaam om aan te geven dat als je kiest voor een tablet je geen arabische toetsenbord krijgt. Ik heb juist voor de tablet gekozen, zodat ik overal me huiswerk kon maken. Ik kom er echter achter dat dat niet mogelijk is met de tablet. (2): het is heel goed dat jullie de cursus opsturen en vervolgens tien dagen bedenktijd geeft. Als de cursus je niet bevalt dan kan je hem weer terug sturen. De mogelijkheid bestaat gewoon voor cursisten om binnen de eerste tien dagen een kopie van alle papieren documenten te maken en om alle geluidsfragmenten te downloaden. Ik denk dat jullie hier heel veel geld mee verliezen. Het zou veel beter zijn dat als je per taal een test model klaar maakt, die je naar elke cursist stuurt en aan de hand van dat test model binnen tien dagen de mogelijkheid krijgen om te kiezen of ze de cursus wel of niet aanvaarden. (3) Ik heb het gevoel dat de taaldocent moeite heeft om mijn vragen in het Nederlands te beantwoorden. Misschien meer opletten? (4) Kladblok, mappen, lessen, voicerecorder en tablet zijn heel goed voorbereid en hartstikke duidelijk. (5) De docent beoordeelt snel!

8/10
Basiskennis Management

Snelle levering van lesmateriaal en goede terug koppelingen van docent!

10/10
Mindfulness

Duidelijke cursus, die in mijn eigen tempo gedaan kan worden. Goeie oefeningen. Kan er in principe zo lang als ik wil over doen. Er is geen haast. Wel moet ik een opmerking plaatsen over de afwezigheid van mijn docente ***, die 2 keer tijdens mijn studie lessen afwezig is. Ikzelf vind dat ik de cursus snel doe, en verwacht ook snel een reactie op mijn ingeleverde huiswerk, zodat ik weet of ik goed bezig ben, en alles begrepen heb. Kan er niemand haar vervangen?? Dit was eigenlijk mijn enigste opmerking. Voor de rest alle lof voor deze cursus.

10/10
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Duidelijke leeromgeving op de plaza. Logische opbouw in studie, snel nakijken van de docent van het studie materiaal. Zoals jullie beloven is het ook. Je kunt echt in je eigen tempo je studie volgen ook als je het heel snel wilt. Daarbij uitstekende en correcte mensen werken bij jullie klantenservice! Echt top

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!