Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Office 2013

ik doe de cursus office 2013, het is een duidelijke cursus waarvan ik veel opsteek.

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Alles staat goed uitgelegd en goed zelfstandig te doen

5/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Duidelijke uitleg en voorbeelden

4/5
Medische Terminologie

Goede opbouw van de cursus, veel informatie.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

De lessen zijn interessant, leerzaam en leuk. De onderwerpen zijn goed uitgekozen en bevatten veel dagelijkse situaties. De opdrachten zijn leerzaam en leren je de theorie in de praktijk toe te passen.

5/5
Spaans voor Beginners

De opzet van de taalcursus Spaans is bijzonder goed en makkelijk te begrijpen.

4/5
Medische Kennis Anatomie, Fysiologie en Pathologie

Netjes verzorgd en goede ondersteuning tijdens de cursus.

4/5
Kindercoach

Net begonnen met de cursus. Tot nu toe leuke lessen gevolgd met onderbouwde theorie en zowel theoretische als praktische opdrachten.

5/5
Middle Management

Het is een pittige opleiding waar je wel goed je tijd aan moet besteden maar een zeer leerzaam opleiding. Ben zeer tevreden met het les materiaal goed geordend en met duidelijk uitleg.

4/5
Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Goede cursus voor het opstarten van een eigen bedrijf. Je moet zelf ook de deur uit en dat maakt je binnen 3 weken al tot en echte organisator

4/5
Office 2013

De cursus is duidelijk.

5/5
Logistiek Medewerker

Huis werk digitale door geven heel goed

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!