Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

8/10
Spaans voor Beginners

Ik vind het een goede en overzichtelijke manier van leren. Mijn docent kijkt elke ochtend mijn huiswerk na.

8/10

Ik ben heel tevreden met de opleiding tot nu toe. Er is een theoretisch gedeelte waar ik nu mee bezig ben en vervolgens wil ik deelnemen aan de praktijklessen. Helaas wordt het huiswerk niet altijd even vlot nagekeken, maar dit staat altijd wel netjes aangegeven dat dit door omstandigheden komt. Verder is de digitale leeromgeving duidelijk en gebruiksvriendelijk. Over de praktijk kan ik nog niet oordelen.

10/10
Medewerker Personeelszaken

Duidelijke en zeer overzichtelijke studie. Alles wordt duidelijk uitgelegd en goed te begrijpen, ook als je niet bekend bent in dit werkveld. Huiswerk wordt snel nagekeken met de nodige correcties waar nodig.

10/10

Ben nu bezig met de opleiding het wordt snel nagekeken als ik iets niet weet wordt ook goed geholpen ... en ben ook blij dat ik in termijnen kan betalen vr mijn opleiding 👍

10/10
Gewichtsconsulent(e)

duidelijk lesmateriaal, goede begeleiding van een ervaren docent die snel het online gemaakte huiswerk beoordeeld en duidelijke correcties en toevoegingen aangeeft.

10/10
Mindfulness

Een fijne cursus waarbij je zelf je tempo bepaalt, vragen kunt stellen aan een begeleider en snel de beoordelingen ontvangt wanneer je je 'huiswerk' ingeleverd hebt. Vooral een erg leerzame cursus waarvan ik zeker weet dat ik er nog veel profijt van zal hebben!

6/10

Tot nu toe bevalt de cursus prima. Echter is hij wel behoorlijk pittig en ben ik blij met mijn financiële achtergrond. De huiswerkopdrachten heb ik snel terug. Valt alleen wel op dat sommige opgave in de stof niet echt besproken worden maar wel als huiswerk naar voren komen waardoor dit extra lastig is.

8/10
Elementaire Belastingkunde

Begrijpelijk geschreven. Up to date lesmateriaal. Ik volg deze opleiding als opfriscursus en dat bevalt me prima. Tevens snel mijn huiswerk retour.

8/10

Ik heb de studie nog niet afgerond, maar het deel dat ik gedaan heb is duidelijk en interessant. De huiswerkopgaven kunnen soms iets duidelijker, maar verder niets op aan te merken tot nu toe

8/10
Filiaalmanager

Ikzelf ben zeer tevreden over de werking en communicatie tussen mij en de leraren. vrijwel alles gaat gemakkelijk. zou niet weten welke tip ik zou kunnen geven om het nog beter te laten gaan.

8/10
Budgetcoach

Leuke opleiding, goed te volgen.

10/10
Financial Assistant (BKC en BKB)

Is duidelijk en overzichtelijk Is goed uitlegt en leest makkelijk Het huiswerk insturen is ook super en hulp van de leraren ook echt top studie

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!