Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5

Ik vind de lessen zeer leerzaam, er wordt heel duidelijk uitgelegd hoe en wat. De docent die je huiswerk nakijkt is heel eerlijk en geeft altijd tips en verbeterpunt op elke nagekeken lessen.

5/5

Veel informatie die duidelijk te lezen is, de hoofdstukken zijn niet te lang

5/5

Ik had niet verwacht dat het zo interessant en breed zou zijn. Dat je over zo veel verschillende dingen mbt kinderpsychologie leert, maakt dat het op die manier leuk is om te leren.

4/5
Engels voor Gevorderden

Ik vind het mooi overzichtelijk. Korte lesjes en je leert er toch heel wat woordjes. ook de mp3 speler is prettig

4/5
Filiaalmanager

Ja de lessen zijn duidelijk

3/5
Eigen Massagesalon Starten

Had het gevoel dat er geen logische volgorde was in het begin, maar lukt nu wel.

4/5
Kinderverhalen Schrijven

Hele leuke en toegankelijke cursus. lekker op eigen tempo schrijven en onderwijl leren van de geschiedenis van kinderverhalen. de cursus is soms wat kort door de bocht, maar ik kan hem absoluut aanraden. ik heb er veel plezier mee!

4/5

Duidelijke uitleg qua stof, de oefenvragen zouden wat meer mogen zijn.

4/5
Cafébedrijf

Goede en makkelijk te lezen uitleg

5/5
Kindercoach

Top studie als je wilt verdiepen in het gedrag van kinderen en verzorgers/ouders. Er komt zoveel aan bod waar je heel veel aan hebt in de praktijk.

5/5
Uitvaartverzorger

Lessen zijn overzichtelijk en duidelijk. Prima!

4/5
Sociale Hygiëne

Ja hoor. Is redelijk goed om get te volgen

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!