Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Antiek en Oude Kunst

Ik ben blij met de geleverde cursus. Goed verzorgd, en zowel digitaal als op papier. Dat is fijn van papier kunnen lezen/leren gecombineerd met het gemak van digitaal huiswerk verzenden. Fijne begeleiding. Ik vind wel dat op sommige punten de lesstof voor verbetering vatbaar is op het gebied van beschrijving van tekst. Hier heb ik een opmerking over gemaakt richting mijn docent.

5/5
Medische Terminologie

Ik ben zeer tevreden over het lesmateriaal dat ik heb ontvangen netjes verzorgd en duidelijk

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Een duidelijke omschreven cursus, goede hulp en een prettige leeromgeving.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijk, overzichtelijk heel fijn dat ik hiermee ben begonnen

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben nog pas begonnen met de cursus, maar de stof wordt duidelijk uitgelegd en aangevuld met filmpjes. Ook de leeromgeving werkt heel handig. Ik ben blij dat ik voor NHA heb gekozen!

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Het produkt is goed

5/5
Eigen Massagesalon Starten

Ik heb al meerdere studies gevolgd.. Hele vriendelijke leerkrachten... Ben zeer tevreden met een studie van nha..

4/5
SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) Jaar 1 van 3

Ben nog maar net bezig met de cursus, vind het enorm boeiend en duidelijk beschreven. Krijg goede feedback. opstarten portfolio en de boekenlijst is lastig, ga daarom eerst deelnemen aan de praktijk dag, dan wellicht duidelijker.

4/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijke cursus, ook terugkoppeling van docent vind ik fijn.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Ik ben erg blij met de opleiding. Ook erg fijn dat de opleiding zowel op papier als digitaal is. Alleen kan ik er niet van kopiëren. dat zou wel makkelijk zijn voor het huiswerk. Nu moet je echt alles over typen. Wat extra tijd kost. Maar op zich geeft dat niet. Verder mis ik de btw op de facturen.

5/5
Eigen Hondentrimsalon Starten

Ik heb 3 kinderen en kan de opleiding er mooi bij combineren. Als ik vragen heb word ik goed geholpen. De opleiding heeft goede stukken en leer heel veel. Bedankt

4/5
Keyboard

ben pas begonnen met de cursus, ben tot nu toe erg tevreden

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!