Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

10/10
Vwo Geschiedenis

De stof is heel interessant en heel overzichtelijk opgesteld.. Ik vind de indeling in lessen met bij iedere les de betreffende vragen een heel plezierige manier om te studeren.

8/10

Alles ziet er keurig uit. Zou graag meer oefenvragen zien Huiswerk nakijken gaat zeer snel Wat meer tips over hoe goed te studeren, voor te bereiden op examen, zou goede aanvulling zijn

10/10
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Het is een goed opgebouwde cursus met informatie en praktische oefenopdrachten. Op een opmerking over digitaal insturen heeft NHA direct gereageerd en aangepast.

10/10
Turks voor Beginners + Gevorderden

overzichtelijke cursus en online werken is zeer eenvoudig en prettig

10/10
Elektrotechniek

Ik ben erg tevreden met de inhoud van de cursus en ook de snelle reactie op het ingezonden huiswerk. De cursus is goed ingedeeld in verschillende segmenten, die later weer inde lesstof terug komen.

8/10

Vraagstellingen zijn soms niet helemaal helder. Informatie staat soms dubbel in de papieren

10/10

Snel en netjes geleverd

6/10

Ik ben pas met het boek begonnen. dus een echte mening kan ik nog niet geven, maar voor zo ver is het goed, heel goed.

10/10
Tekenen en Schilderen Extra Uitgebreid

Ik vind de cursus tekenen en schilderen erg leuk, ook als er vragen zijn wordt je vlug en netjes geholpen

10/10
Havo Geschiedenis

Ik ben altijd al dol op geschiedenis geweest en deze cursus is een goede aanvulling. Fijn om verdieping te vinden.

8/10
Certificaat Beveiliging C

Goed en duidelijk

8/10

Het is een goede opleiding, juiste hulp als je vragen hebt.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!