Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Vwo Scheikunde

De begeleiding die je bij je thuisstudie krijgt vind ik ontzettend fijn. Je kan alles op je eigen tijd doen, maar je vragen worden wel beantwoord door een professional.

4/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Het betreft een duidelijk studiegids die prettig leest. De upload methode van de opdrachten werkt soepel en de leraar die de opdrachten nakijkt doet dit erg snel.

4/5
Schuldhulpverlening

Er is wel meer (voor)kennis nodig dan aangegeven. De huiswerk opdrachten vergen meer kennis dan in de lesstof gegeven wordt.

4/5
Italiaans voor Beginners

Ik heb deze cursus gekocht om dat ik een familielid in Italië heb. Ik vind talen leuk. Nu heb ik heel lang niet meer geleerd en dan valt het niet altijd mee. Uitleg bij de lessen zouden best iets duidelijker mogen.

5/5
Havo Wiskunde A

Ik vind het heel fijn dat ik alle lesstof thuis krijg opgestuurd en dat alles heel duidelijk en nauwkeurig word aangegeven. Dit maakt het veel makkelijker en overzichtelijker voor mij om te leren. De service is heel goed!

5/5
Vwo Nederlands

ik ben erg tevreden met het product. Tot nu toe is alles heel duidelijk en heb ik nog nergens problemen mee gehad. ik vind dat er een goeie opbouw is en het erg overzichtelijk is.

5/5
Hondentrimmen

Zeer uitgebreid materiaal en interessant.

5/5
Portugees voor Beginners

Het begint al met je zelf voorstellen aan je docent, dat is erg fijn zo voelt het allemaal iets vertrouwder. De les materiaal is erg goed, en er staan ook tips in. Alles is heel duidelijk beschreven en ook uitgebreid. Ik ben erg tevreden.

4/5
Havo Scheikunde

De producten zijn goed, echter duurt het soms erg lang voordat het huiswerk is nagekeken. Langer dan de beloofde 5 werkdagen.

4/5
Frans voor Beginners

Ik ben tevreden met deze thuisstudie het is duidelijk uitgelegd en krijg duidelijke uitleg als ik iets niet snap

4/5
Fitness Trainer A Branchediploma

***

5/5
Sociale Psychologie

Van alle opleidingen die ik tot nu heb gevolgd bij NHA is deze de beste. Dus met veel dank aan de samensteller ervan. De geheel logische opzet, de huiswerkmethodiek, de begeleiding, de gehanteerde taalvaardigheid, vooral duidelijkheid in uitleg, zijn zeker 5 sterren waard.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!