Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
NLP

Mijn ervaring met NHA is goed. Na het inschrijven snel de lesstof gekregen met een volledige en duidelijke uitleg, dus kon zo beginnen. Ik ben nog bezig met de cursus, tot nu toe bevalt het goed en zijn alle teksten goed te begrijpen en er zijn leuke oefeningen.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

Tot nu toe is de lestof duidelijk. Wat ik mis zijn meer berekeningsvoorbeelden wat betreft de huiswerkopgaven.

4/5

Het is een erg leuke en praktijkgerichte cursus.

5/5
Assistent Drogist

Ik vind het een erg fijne methode om mee te leren. Ik kan op mijn eigen tempo bezig en hoeft niet te stressen over een deadline. Verder vind ik het ideaal dat ik de lesstof zowel digitaal als op papier kan bekijken/inleveren. Ook vind ik het erg fijn dat een docent met praktijk ervaring mijn huiswerkopgaven nakijkt, deze heb ik vaak 1 á 2 dagen alweer terug met feedback. Kortom, ik ben zeer tevreden over de opleiding en de service van NHA!

4/5
Medische Terminologie

Eerste week vergeleken met een andere onderwijsinstelling. NHA heeft duidelijke informatie, doelen en een samenvatting. Ik krijg goede begeleiding van de docent die heel snel de huiswerkopgaven beoordeelt. Ook zijn de oefenopgaven handig om nog snel even te checken of de informatie is blijven hangen.

5/5

fijne opleiding. Voor mij een ideale opstap voor mn carriere

5/5
Gewichtsconsulent(e)

IK volg de cursus gewichtsconsulente. Ik ben zeer tevreden over de duidelijke lesstof. Het huiswerk wordt snel nagekeken. De opdrachten zijn overzichtelijk en prima uit de lesstof halen. Enkele dingen moet je dan op internet opzoeken voor nog meer verdieping in het lesmateriaal. Prima product.

4/5

Ik ben heel erg tevreden. Ik vond het alleen soms lastig dat je niet direct kan vragen als je iets niet snapt. Dat stuur ik dan met mijn huis werk mee. Maar verder geen klachten. Huiswerk word ook snel na gekeken Super!!

4/5
Zoekmachinemarketing

Het sluit precies aan bij de wensen die ik heb. Het behandeld de juiste stof en geeft mij de inzicht die ik nodig heb.

5/5
Basisopleiding Doktersassistent

De manier van studie vind ik prettig. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe. De tekst is duidelijk en goed te begrijpen. Het werkt voor mij in ieder geval goed zo. Ga zo door.

5/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

De cursus bevat duidelijke lesstof wat het prettig en laagdrempelig maakt om zelfstandig aan de taalcursus te starten. De begeleiding is fijn en snel! Ik had mn cijfers al na 2 dagen terug voor mijn eerste 3 lessen! Ik spreek eind volgend jaar vloeiend Spaans :)

5/5
Pedagogiek / Opvoedkunde

Net begonnen aan de cursus pedagogiek/opvoedkunde. Erg blij met de mooie map met alle lesmateriaal, ziet er netjes uit en erg overzichtelijk! Fijn om het naast dat je alles digitaal kunt doen, je ook de map erbij kunt houden om alles rustig door te lezen. Grote kans dat ik na deze cursus nog een andere ga volgen bij nha!

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!