Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5

Ten eerste wordt alles netjes aangeleverd, duidelijke uitleg en mooie boeken, het huiswerk wordt snel beoordeeld.

4/5
Basisopleiding Verzorgende IG

Je krijgt waar voor je geld. Dit is mijn tweede keer dat ik een opleiding ben begonnen. Dus bevalt goed. Het is de goedkoopste maar doet niet onder aan kwaliteit

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Het is erg compleet geleverd en ik heb plezier in het volgen van de cursus, maar vindt het wel lastig een goede beoordeling te geven na twee lessen.

4/5
Logistiek Teamleider

zeer tevreden al zou het handiger zijn om moduletoetsen appart van het huiswerk online te kunnen versturen

5/5
Lean Management

De opleiding: Lean Management is erg leerzaam. Letterlijk elk onderdeel van Lean komt aan bod. Ook de huiswerkopdrachten zijn erg duidelijk. Ik. Heb de opleiding bijna afgerond maar ik ben blij dat ik voor deze heb gekozen!

4/5
Excel 2016

ik ben tevreden met de lesstof alleen als ik een vraag heb omdat ik bijvoorbeeld ergens niet uitkom moet ik eerst mij huiswerk opsturen met een vraag erbij waardoor mijn huiswerk een lager cijfer krijg ik kan het daarna wel verbeteren en nog een keer opsturen om dan een hoger cijfer te krijgen maar ik zou graag willen dat ik een vraag zou kunnen stellen zonder het eerst mijn huiswerk op te sturen.

4/5
Horecaportier

Ik hads

4/5

De cursus, Webdesign, is duidelijk. In het begin had ik wat moeite met het installeren van Aptana en hier vond ik toch net te weinig informatie over staan. Volgens mij staat er ook nog een oude link op NHA die niet werkt. Verder is de cursus erg leuk en duidelijk. Je leert alles vanaf de basis en het is goed te volgen. Ik heb gekozen voor studeren met hulp dus ik lever elke keer mijn huiswerk in. Wat ik daarbij wel merk is dat ik soms sneller werk dan dat er wordt nagekeken en dat werkt niet altijd even prettig. Ook vind ik dat er een verbetering doorgevoerd kan worden voor het stellen van vragen. Dit kan nu enkel in het vakje van je huiswerk inleveren, maar dit werkt niet prettig. Soms heb je een snelle of korte vraag, het zou fijn zijn om bijvoorbeeld te kunnen mailen naar je docent via een Eigen NHA e-mailadres van de docent. Waarbij dan ook staat bijv. reactietijd binnen 3 werkdagen (ik noem maar wat). Verder bevalt het erg goed!

4/5
Zweeds voor Beginners

Op zich zeer tevreden met het ontvangen product. Helaas was de map die ik kreeg beschadigd. Helaas nog geen nieuwe ontvangen. Maar daarnaast was het product snel binnen en kon ik snel aan de slag met mijn studie.

4/5

Ik ben pas net begonnen. Het nakijken van het huiswerkopdrachten gaat heel snel. Tot nu toe binnen 12 uur nagekeken. Tot nu toe heel positief.

3/5
Office 2016

Ik had meer diepgang van de cursus verwacht. De informatie is erg basaal. Ook vind ik het vervelend dat er geen vragen aan de docent gesteld kunnen worden. Dit kan wel bij het indienen van het huiswerk maar het zou fijn zijn als er tussendoor ook vragen gesteld kunnen worden. Het is tenslotte een cursus met begeleiding.

5/5
Fotografie

Goede en duidelijke lessen en erg fijn dat alles via de studenten pagina te vinden is kwa huiswerk en formulieren. Persoonlijke docent die er altijd voor je Is. Ik vind het top!!

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!