Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

3/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Duidelijke uitleg!

5/5
Life Coach

Zeer leuke interessant opleiding, goed en overzichtelijk te volgen . Ik hoop er in de toekomst mijn eigen succesvolle bedrijf mee te starten.

4/5
Event Security Officer

het product is mij goed bevallen. alleen ik zou meer commentaar van mijn leraar willen als hij dat heeft

4/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Duidelijke lessen en een rode draad door de lesstof

5/5

Ik ben erg tevreden, je hebt goede begeleiding en een goede kwaliteit-prijs gehalte, lessen zijn duidelijk, ik zou alleen wat meer huiswerkopdrachten doen bij grotere hoofdstukken zodat alle onderwerpen aanbod komen,

5/5
Nagelstyling met Acryl

Ik ben heel blij met de cursus en de producten die er bij geleverd word . Het is duidelijk en als ik vragen heb kan ik die stellen . Ben er super blij mee

5/5

Ik vind het een hele fijne manier van leren en ook dat je er genoeg tijd voor krijgt om het af te ronden. Ik ben momenteel ziek en moet revalideren en dus niet altijd de mogelijkheid om te leren nu en dan is de extra tijd wel super fijn.

4/5

Duidelijke informatie. Overzichtelijke les indeling

5/5
Praktische Psychologie

de cursus praktische psychologie is erg interessant en snelle reactie op insturen van docent. Nu even een pauze gehad door ziekenhuis opname

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

m/v, Ik ben danbaar;voor ales dat jullie ,ben aan het doen voor mijn .

4/5
Mindfulness

Ik vind de opleiding erg leuk. Het lesmateriaal is duidelijk. Ik ben erg tevreden over de service van NHA.

4/5
Tekenen en Schilderen

Ik ben nog maar zo kort bezig, dus over uw cursus kan ik nog weinig zeggen. Huiswerk wordt wel snel nagekeken, dat is erg prettig.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!