Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Ondernemer Goederenvervoer

Goeie hulpmiddelen en sneller actie

5/5

Voor mij was deze cursus op het moment de juiste keuze. Cursus is duidelijk en de stof zeer goed onderbouwd. Huiswerkbegeleiding prima in orde.

5/5
Vwo Wiskunde B

De cursus vergt veel dicipline. Maar NHA pakt dat goed aan door cijfers te geven voor het gemaakte huiswerk. Hierdoor blijf ik gemotiveerd.Instucties over hoe ik iets moet insturen zijn duidelijk. ik ben dik tevreden. :)

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Een plezierige manier om de vocabulaire uit te breiden. Een goede balans tussen praktische kennis, toepassing en grammatica. Voor mij persoonlijk had de aandacht voor de schrijf-kant wat minder gemogen, maar ik ben zeer tevreden over de methode

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Snelle levering en fijne communicatie tussen leerling en leraar

5/5
Alles over de Hond

Ik vind het super dat er veel eigen inzichtsvragen in zitten. Zo kan je goed toetsen of je de stof goed begrepen heeft. De theorie is duidelijk, niet te moeilijk en je leest er goed doorheen. De voorbeelden schetsen een goed beeld waardoor de stof nog duidelijker wordt.

4/5
Budgetcoach

Het product voldoet en de feedback is goed

5/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Goede en overzichtelijke cursus. Huiswerk word snel nagekeken en er word netjes de juiste oplossing bij vermeld. Ook heel fijn dat je de leraar dingen kunt vragen.

4/5
Horecaportier

Alles echt duidelijk

3/5

erg moeilijk. en ik vind het weinig informatie.

4/5
Kunstgeschiedenis

geen op-/aanmerkingen

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Helder lesmateriaal en goede feedback van mijn docent. Ben blij dat ik met deze cursus bij NHA begonnen ben

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!