Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5

Het is een mooie manier naast je kinderen, huishouding, baan om toch nog te leren thuis en ideaal om toch hulp erbij te krijgen. En ideaal dat je de mogelijkheid krijgt om het in meerdere keren te kunnen betalen zodat ook voor de mensen die het bedrag niet in 1x kunnen missen het toch mogelijk gemaakt wordt om een opleiding/cursus te volgen bij NHA. Zeker een aanrader.

5/5
Korte Verhalen Schrijven

De lesstof is heel goed te volgen, het is logisch en ordelijk opgebouwd en er zijn heldere voorbeelden na een uitleg. De docent neemt de tijd om je stuk te lezen een geeft opbouwende feedback en tips waar je echt iets mee kunt.

3/5
Engels voor Beginners

Ik vind de uitleg af en toe lang en dan mis ik opdrachten die hier op aansluiten waarmee je kunt oefenen. Verder snelle terugkoppeling van docent en online leeromgeving prima.

4/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Persoonlijk contact vind ik te weinig..of niet duidelijk waar ik deze kan vinden of aan vragen.

4/5
WFT Adviseur Basis

Goede overzichtelijke leermap, nadeel dat je alleen in contact kan komen via het huiswerk insturen dus reageren op een examenvraag van de vorige examen moet meegestuurd worden met het volgende examen

3/5

Voorlopig bevalt het goed

5/5

Ik leer met passie. Ik wil in de toekomst dit doen.

5/5
Eigen Nagelstudio Starten

alles is prima mee te werken enigste wat soms lastig is foto's opsturen voor de rest heel relaxe dat je overal kan doen en je verveelt je geen dag ermee

4/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

Het zou fijn zijn het behandelde grammatica in meerdere oefeningen te oefenen. Verder bevalt het prima.

5/5
Elementaire Belastingkunde

Zeer toegankelijk cursus. Prima praktisch en goede voorbeelden. Zeer actueel en daardoor wacht ik nog op de laatste 4 lessen af waarin de casussen worden uitgewerkt, want die moet n.a.v. Prinsjesdag (aanpassing belastingwetgeving) actueel zijn. Geheel begrip voor, maar wel lastig voor mij. Moet nu meer dan 1,5 maand wachten. Niettemin beveel ik het aan mijn vrienden en relatie kring. Heel goed!!

5/5

De cursus kinderpsychologie is duidelijk je interesse in wat er geschreven staat neemt bij iedere les toe. Huiswerk wordt snel nagekeken en je hebt niet de neiging om het snel te doen. Al met al ik vind de cursus ontzettend interessant. Ik heb geen suggesties hoe het beter kan.

5/5

Ja ik ben heel tevreden over het manier van de lessen en de digitale leeromgeving. Lessen zijn makkelijk te begrijpen en de docenten doet hun werk uitstekend. Alles staat makkelijk op de digitale leerwegomgeving zelfs voor mij op deze leeftijd. Ik zou iedereen aanbevelen om thuisstudie te nemen bij NHA.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!