Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Medische Terminologie

Ben nog bezig maar tot nu toe bevalt het en is alles duidelijk. Eventueel meer online ondersteuning in de vorm van overhoringsprogramma of online toetsen

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Duidelijke handleiding maar bij de huiswerkopdrachten die zelf nagekeken kunnen worden lijken de antwoorden niet altijd juist of staat er geen juist antwoord alleen toelichting. Verder verloopt contact met docenten tot nu toe prettig en komt er snel reactie.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben met de cursus Nagelstyliste acyl en gel bezig. Fijne leermethode, omdat je kan leren op eigen tempo. De lessen worden snel nagekeken. Gewoon super!

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

De lessen zijn goed opgebouwd. Per les een uitwerking van de grammatica. De dialogen zijn leuk en leerzaam. Door het beluisteren van de dialogen raak je vertrouwd met de uitspraak.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Het is leerzaam en goed geschreven.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik vind de lesstof interessant en de oefeningen en huiswerkopgaves leuk om te doen. Maar ik mis wel een soort van samenhang tussen die 2. Bij les 1 wist ik bijvoorbeeld niet precies wat een collage was.

5/5
Mediation

duidelijkheid over tevreden over product.netjes over uitleg.veranderingen ga zo door

5/5
Uitvaartverzorger

Zeer tevreden tot nu toe huiswerk wordt snel nagekeken alleen viel het tegen dat ik de tablet nog niet heb aangezien ik daarop eigenlijk mijn huiswerk wilde maken

3/5
Vwo Geschiedenis

Inhoudelijk op niveau, goed verzorgd materiaal, didactisch saai en ouderwets

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Leuke opleiding ,makkelijk te volgen en duidelijke plaatjes en lekker thuis in eigen tijd kunnen leren ,goed te combineren met mijn gezin!

3/5
Basiskennis Loonadministratie

Ik ben tot nu toe redelijk tevreden. Ik loop hier en daar wel al bij verschillende lessen ertegen aan dat ik begrippen mis en voor me gevoel een extra stukken tekst (verdere uitleg over begrippen) er staat bv niet concreet in wat het begrip uniformering loonbegrip opzich zelf is. Dat kan ik dan niet uit de tekst halen. Hetzelfde omtremt beloningen. Er staat dan wel in tekst wat niet van belang is voor de werkgever om vast te stellen of een bepaalde beloning tot loon behoord, maar niet wat wel van belang is? En daar worden dan wel vragen over gesteld aan het eind van die les (les 5). Ik moet nog redelijk wat googlen daarover. Verder vindt ik het wat tegenvallen dat je niets kan vragen aan een docent over een les. Ik kan alleen huiswerk insturen en tot op heden krijg ik wel een cijfer maar als het cijfer geen 10 is dan zou ik graag wel wat opmerkingen daarbij willen wat de docent dan eventueel mist. Ik ben nog niet op de helft van de opleiding, dus misschien veranderd dat nog. Ik heb het iniedergeval wel aangegeven bij mijn huiswerkopgaves. Verder heb ik ook al meegemaakt langer dan 5 dagen te moeten wachten op de correctie ervan. Ik hoop dat jullie wat aan mijn informatie hebben! Groetjes ***

5/5
Autotechniek

Ik ben super tevreden op het cursus krijgt een snelle reactie van het cijfer wat ik elke keer kreeeg van mijn docent.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!