Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Gewichtsconsulent(e)

Het product bevalt me prima. Je kan zowel digitaal als vanuit de cursusmap de theorie je eigen maken. Digitaal inleveren van huiswerk werkt ook mooi. Ik mis alleen het eigenlijk contact met de leraar die mijn huiswerk nakijkt. Ik heb een full time dienstverband en en volg een fiscale opleiding voor mijn werk. Daarnaast nu via NHA opleidings gewichtsconsulent. Eind september moet ik weer lessen volgen voor mijn fiscale opleiding dus ik probeer nu zoveel mogelijk theorie tot me te nemen voor de nha opleiding. Ik sport ook nog redelijk veel dus ik heb best wel een strakke planning thuis. Ik wil ook weer niet te ver vooruit werken. Maar je leraar bijvoorbeeld een korte vraag stellen van wanneer denk je er aan toe te komen, dan kan i ker voor die tijd rekening mee houden. Dat is wat ik mis. Verder vooralsnog dikke prima alles. gr. ***

4/5
Financial Assistant (BKC en BKB)

Heldere en duidelijke online cursus. Huiswerk wordt snel nagekeken en snel retour met feedback. De leerstof van de les komt niet geheel overeen met het gevraagde in het huiswerk. Hopelijk komt de examenstof wel goed overeen!

4/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Snelle levering, met een paar dagen de map al in huis. Om het toch wat persoonlijker te maken is het wellicht goed om in de toekomst even contact te hebben met je studiebegeleider die je even het eerste zetje kan geven. Op de site staan de modules in andere volgorde dan dat je het moet leren, daar zat bij mij even de twijfel.

5/5
Commerciële Teksten Schrijven

De studie is zeer uitgebreid en gaat ook de diepte in. Bovendien krijg ik goede en snelle feedback van mijn docent. Een echte aanrader. Ik heb al zoveel geleerd!

4/5
Elektrotechniek

Ben maar kort bezig met deze cursus en kan de geleverde lesstof met gemak aan. Wel mis ik wat uitleg in de lesstof bij bepaalde onderdelen zoals de schema’s. Dit maakt het huiswerk maken wat lastiger. Doe de opleiding populaire elektrotechniek.

5/5
Houder Administratiekantoor

Ik ben tevreden met mijn opleiding omdat het goed te lezen en op te nemen is. De lessen staan duidelijk en begrijpelijk geschreven. De voorbeelden en oefenopgave zijn duidelijk en zorgen ervoor dat de tekst begrijpelijker wordt. Kortom een duidelijke en fijne manier om jezelf te ontplooien en ontwikkelen.

5/5
Criminologie

Ik volg een opleiding criminologie met behulp van een docent. Zodra ik mijn huiswerk indien krijg ik tijdig mijn cijfer en kan ik me weer richten op het volgende hoofdstuk. Daarnaast is het studenten plaza erg duidelijk en overzichtelijk en bij vragen vind ik altijd direct een antwoord. Over het boek en de werkmap en materiaal ben ik ook erg tevreden.

4/5

ik zou graag de boeken in kleinere maat ontvangen want kan je beter vast houden in de bed en lezen of mee te nemen op vakantie en de papieren van het boek mag wat mater zijn, dan kan je in de boek aantekeningen maken met een markeerstift of een pen.

4/5
Spaans voor Beginners + Gevorderden

De cursus is overzichtelijk opgezet met herhalingen, zodat je niet snel de onderwerpen vergeet. De huiswerkopgaven worden snel nagekeken en gecorrigeerd. En het meest waardevolle is dat je alles via internet kunt doen!

5/5
Thuiskapper

Ik vind dat het allemaal goed beschreven staat zodat je op je eigen tempo alles mooi en netjes kan afronden

5/5
Spaans voor Beginners

Duidelijk en makkelijk. De docent is vlot en nauwkeurig. Ideaal om thuis tussendoor te doen of als de kinderen slapen

5/5

De lessen sluiten goed op elkaar aan. Het is alleen het begin en ik heb al zo veel van geleerd!

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!