Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Weddingplanner

Ik ben erg tevreden over het product dat ik heb gekocht bij de NHA. De cursus is leuk, prima te doen en ik kan zelf bepalen wanneer ik ermee bezig ben. De cursus is dus goed te combineren met andere dagelijkse verplichtingen.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Kan rustig op mijn eigen tempo leren en leren wanneer ik wil.

4/5
Zweeds voor Gevorderden

Tot nu toe vind ik het prima, maar ik ben nog maar aan les 6 en heb er nog een heleboel te gaan. Het huiswerk wordt heel snel nagekeken, dat is ook goed voor mijn discipline om verder te gaan.

4/5
Medische Terminologie

Volg op dit moment de opleiding Medische Terminologie. Leuke en interessante opleiding.

4/5
Office 2016

k vind de cursus die ik volg erg overzichtelijk. Makkelijk leesbaar. en de feedback van de gemaakte huiswerk is ook duidelijk.

4/5

De opleiding is hartstikke leuk en erg leerzaam, sommige vragen uit de huiswerk opgaven mogen wel wat beter uitgelegd worden. Er is soms niet helemaal duidelijk wat er precies bedoeld word. Verder is het een echte aanrader.

4/5
Life Coach

Tot nu toe gaat alles goed. Stof wordt duidelijk gebracht. Huiswerk valt goed te doen.

5/5
Vmbo Rekenvaardigheid 2F

Het is een goed opgezette cursus dit bij mijn een verfrissende ervaring opleverde.

4/5
Inkoper

Het is een beetje verwarrend dat er in het lesboek oefenvragen staan en in de lesmap bij een aantal vragen de uitwerkingen en bij een aantal niets. Een deel van de vragen zijn huiswerkopgave en een deel weer niet. En dan geeft de lesmap weer extra aanvullende vragen. Het werkt niet prettig op die manier maar ik kom er wel uit.

4/5
Kunstgeschiedenis

Tijdens de eerste les kunstgeschiedenis leerde ik al gelijk al van alles. Verder vind ik het systeem waarmee NHA werkt heel toegankelijk en makkelijk werken. Wel vind ik het vervelend dat ik steeds moet wachten op de nieuwe lessen. Ook zou ik meer informatie over de examinering zeker waarderen.

5/5

Na 28 jaar uit de schoolboeken te zijn geweest ben ik begonnen met de basisopleiding onderwijsassistent. Deze opleiding bevalt mij uitstekend, ik leer met plezier hoewel ik met de opstart heel even moeite had. Wel heb ik goede begeleiding gekregen van de dames van de klantenservice. Als ik even iets niet snapte konden ze mij bij de klantenservice goed uitleggen waar ik dingen kon opzoeken.

5/5
Life Coach

Ik ben begonnen per 1 okt. dus nog niet een zeer ervaren "gebruiker". tot nu toe ben ik tevreden: het huiswerk wordt binnen een week nagekeken en met een cijfer beoordeeld. Aan de hand daarvan kun je er van uitgaan dat het goed is. Graag zou ik toch een korte feedback wensen. Waarin wordt verdieping verwacht. Wat kan anders beter? Misschien is dit haalbaar?

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!