Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Office 2016

Duidelijke uitleg. Alles wordt precies van stap tot stap beschreven. Goede feedback van docent.

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Opbouw per les is goed. Veel woorden en grammatica. Makkelijk lesmateriaal. Begrijpelijk.

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

De cursus voldoet volledig aan mijn verwachtingen! Huiswerk wordt door de docent vlot nagekeken! Prettig lesmateriaal!

4/5
Commercieel Medewerker Binnendienst

Het is leerzaam en voor informatie waar het beroep om draait. Het enige nadeel vond ik toen ik het lespakket uitpakte dat ik even in de war was toen ik het onderdeel logistiek zag. Daar zag ik namelijk in de info op jullie site niks over.

3/5
Manicure

Heb geen opmerking eigenlijk want deze studie beval mij heel goed. Heel goed te doen online.

5/5
Spaans voor Gevorderden

De teksten en de uitleg die daarbij horen zijn duidelijk en uitgebreid en de woordenschat wordt enorm uitgebreid. Er wordt niet heel veel ingegaan op zinnen maken, dus de logica in zinsopbouw leer ik niet heel goed.

4/5
Medische Terminologie

Ben nog bezig maar tot nu toe bevalt het en is alles duidelijk. Eventueel meer online ondersteuning in de vorm van overhoringsprogramma of online toetsen

4/5
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

Duidelijke handleiding maar bij de huiswerkopdrachten die zelf nagekeken kunnen worden lijken de antwoorden niet altijd juist of staat er geen juist antwoord alleen toelichting. Verder verloopt contact met docenten tot nu toe prettig en komt er snel reactie.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Ik ben met de cursus Nagelstyliste acyl en gel bezig. Fijne leermethode, omdat je kan leren op eigen tempo. De lessen worden snel nagekeken. Gewoon super!

4/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

De lessen zijn goed opgebouwd. Per les een uitwerking van de grammatica. De dialogen zijn leuk en leerzaam. Door het beluisteren van de dialogen raak je vertrouwd met de uitspraak.

4/5
Korte Verhalen Schrijven

Het is leerzaam en goed geschreven.

4/5
Illustratief Tekenen

Ik vind de lesstof interessant en de oefeningen en huiswerkopgaves leuk om te doen. Maar ik mis wel een soort van samenhang tussen die 2. Bij les 1 wist ik bijvoorbeeld niet precies wat een collage was.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!