Menu
Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Natuurlijke Geneeswijzen

Ik ben zeer tevreden over het product, goede begeleiding. Als je gewoon een vraag hebt wordt je ook altijd goed geholpen. Ik heb al diverse cursussen gevolgd en kom steeds weer terug bij NHA.

4/5
Thai voor Beginners

4 sterren i.p.v. 5 voornamelijk omdat de cursus Thaise taal moeilijker is dan verwacht. Gelukkig wordt er 5 jaar ondersteuning gegeven waardoor ik op mijn eigen tempo de cursus kan volgen

4/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

Het begin was even lastig, maar nu verloopt het allemaal prima. Ik zou alleen een beter contact willen hebben met de docent.

5/5

De opleiding en lesstof is duidelijk en overzichtelijk. Huiswerk is goed te maken en geeft je inzicht over je kennis van de lesstof.

5/5

Ik ben super blij! met nah, ik ben vroeger ernstig gepest waar door ik me droom om in de zorg te gaan niet waar kon maken. maar dankzij nah kan ik het op me gemak thuis doen . de cursus zelf vind ik erg leuk ! maar ook alles word duidelijk uitgelegd waardoor je alles goed begrijpt en zo goed mogelijk je huiswerk opdrachten en alles goed kan doen ik ben super blij met nah. groet ***

5/5
Parapsychologie

Leuk, informatief cursusmateriaal. Heldere opbouw en indeling. Het beantwoorden van de vragen per les is een mooie check of je het goed tot je genomen hebt. Complimenten!

4/5
Tekenen en Schilderen Extra Uitgebreid

Ik ben erg onder de indruk van de begeleiding en de adviezen van de docent. Nu ben ik aangekomen bij les 7 en merk nu al dat ik groei heb. De lessen zijn mooi opgebouwd en ik heb er veel plezier in. Wel zou ik het fijn vinden dat er per maand of kwartaal een overzicht komt met wat er nog aangeschaft moet worden. Nu zie ik dat per 4 lessen. En dat is zoeken. Verder een topcursus waar ik veel plezier in heb en veel van leer.

4/5

De boeken vind ik erg leuk en de hoofdstukken zijn erg uitgebreid. Daardoor is de stof voor mij erg duidelijk. De huiswerkvragen moest ik wel zoeken en dat vond ik minder. Huiswerk mailen is heel makkelijk en ik heb mijn eerste huiswerkopgaven terug. Dat gaat heel goed.

4/5
Copywriter

De informatie is goed, de lessen kort en krachtig. Voor de Nederlandse zit er naar mijn mening teveel Belgie in verwerkt. De voorbeelden in de lessen zijn moeilijk te lezen, die kwaliteit kan beter.

4/5
Uitvaartverzorger

mijn ervaring voorals nog goed soms wat woordgebruik ,bv afleggen/ruimte vind laatste zorg meer respect uitstralen

5/5
Digitale Fotografie en Beeldbewerking

Ik wilde al lang iets doen met fotografie. Na wat rond kijken ben ik uitgekomen op digitale fotografie en beeldbewerking van NHA. Onderbegeleiding van een docent en je kan contact zoeken met mede leerlingen. Na de eerste paar lessen heb ik al veel geleerd over fotografie ondanks ik al jaren fotografeer. Fijne duidelijke lessen en zelf je tijd indelen!

5/5
Vmbo Wiskunde

Naarmate ik mijn kleindochter meer ging helpen met haar huiswerk wiskunde kwam ik er achter dat er nogal wat is veranderd in het onderwijs. Niet altijd begreep ik waar ze over had. Dit heeft mij doen besluiten een cursus wiskunde vmbo te gaan volgen. Ik heb bij verscihillende instituten een proefles aangevraagd. Voor mij was het NHA het duidelijkst met zijn proefles. De bestelling ging erg snel en binnen een paar dagen kon ik starten met de lessen. Deze lessen zijn duidelijk en zeer overzichtelijk. De plaza is goed te bereiken zodat je snel digitaal bij je lessen kunt komen en nadat je ze gemaakt hebt is het een fluitje van een cent om ze in te sturen. Heel prettig is de persoonlijke docent, op vragen en opmerkingen krrijg je direct respons. Vaak krijg je een tip om wat op te zoeken op het internet. Dit hoort eigenlijk niet bij de cursus masr het geeft wel een extra verdieping van de stof. Ondanks dat ik geen examen zal gaan doen gezien mijn leeftijd, 71 jaar, doe ik de cursus met veel plezier. Voor mij een verrijking van mijn kennis en het houdt mij scherp.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!