Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Italiaans voor Beginners

Begrijpelijk en duidelijk deze cursus Italiaans voor beginners.

5/5
Houder Administratiekantoor

Zeer tevreden

5/5
Dierenverzorging

Ik vind de opleiding heerlijk om te doen lekker op gemak Verder ga zo door hoef voor mij niks te veranderen

5/5

Van deze cursus word ik heel blij! Hij is prima te volgen naast mijn full-time baan en de stof is heel erg interessant als je meer wilt leren over P&O in de ruimste zin van het woord.

4/5
Vwo Engels

Leuke teksten en begrijpelijke opdrachten. Veel oefenvragen per les! Negatief punt: geen mogelijkheid om luisteripdracht digitaal te beluisteren en weinig informatie over leesdossier

5/5

Ze hebben een luisterende oor bloot je en helpen je bij alles van je niet weet.

5/5
Havo Engels

Snelle levering. Goed contact via mail of bellen

4/5
Vwo Biologie

De stof is duidelijk maar wel erg compact soms en verder had een beetje kleur ook wel leuk geweest bij sommige illustraties. Verder prima

4/5
Filosofie en Levensbeschouwing

Naar mijn visie een goede uitleg en goede onderverdeling van filosofische leerstof. Sommige onderwerpen/hoofdstukken hadden anders verdeeld kunnen worden zodat het meer op een tijdlijn blijft. Af en toe stoort mij de mening van de auteur omdat naar mijn mening leerstof neutraal gegeven hoort te worden.

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

de mogelijkheid om zelf je studietempo te kunnen bepalen; snelle correctie van het huiswerk en goeie begeleiding.

5/5
Dierenverzorging

Super fijn! De tekst is goed geschreven op een 'lekkere lees manier'. Het huiswerk is goed opgebouwd, zeker omdat je veel zelf onderzoek moet doen. Wanneer je hulp nodig hebt, wordt je snel geholpen en altijd vriendelijk te woord gestaan. De feedback die de docent geeft is goed te begrijpen. Nha houdt zich aan de afspraken die er gemaakt zijn, plaza is goed overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ik zou zo nog een keer bij nha een cursus doen!

3/5
WFT Adviseur Basis

Ik vind dat er soms te diep in de onderdelen wordt ingegaan, terwijl de wft-basis heel breed is. En op de feedback van het huiswerk ben ik niet helemaal tevreden. Groet

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!