Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Snel Typen

Je leert al snel beter typen. Ook blind typen gaat me steeds beter af. Handig op mijn werk!!

4/5
Basisopleiding Doktersassistent

fijne manier van studeren en snel antwoord/contact met docenten

5/5
Frans voor Beginners

Geweldig goede leraar

5/5
Havo Biologie

Ik ben zeer tevreden over de cursus. Ook over het snelle nakijken van de ingestuurde lessen.

5/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Duidelijke lesstof, leuk om te doen. Updates worden ook goed bijgehouden

5/5
Vwo Engels

Cursussen zijn altijd erg goed opgebouwd. Ik heb door de jaren heen hier veel door geleerd.

4/5
Havo Biologie

Het is snel geregeld. Les pakket kwam snel binnen en inhoud van het pakket zat gelijk goed. Dus je hoeft niet alles zelf in de mappen te doen. Van de docent krijg je snel antwoord op je ingestuurde huiswerk. Ik weet nu nog niet of het lespakket aansluit op de centrale examens in mei maar ik ga er wel vanuit.

3/5
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn

Veel opdrachten moeten samen met medestudenten of een begeleider gedaan worden. Met deze thuiscursus heb ik hiertoe niet de mogelijkheid, waardoor ik een groot aantal opdrachten niet kan maken.

5/5
Frans voor Gevorderden

Ik ben nu bezig met m'n derde cursus bij het NHA. Ik ben zeer tevreden over-en blij met alle lessen. De snelle en prettige manier waarop de docenten reageren op het huiswerk is aangenaam. De felicitatie vandaag vanwege de 10 is grappig, hieruit blijkt de betrokkenheid van de NHA. Vriendelijke groet, ***

5/5

super service, pasgeleden aangemeld binnen no time, alle spullen binnen die ik nodig had, laatst mijn huiswerk ingeleverd, ook deze kreeg snel m et feedback en cijfer terug! zeer zeker aan te raden!

4/5
Medische Terminologie

Op zich gaat het goed en naar wens, maar ik vind het moeilijk om nu al een goede beoordeling te geven. U mag mij begin 2019 wel opnieuw vragen.

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

De cursus is zeer leerzaam, en makkelijk vol te houden. Er word geen druk achter gezet, je kunt het helemaal op je eigen tempo aanpassen

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!