Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

3/5

Tot nu toe is het goed te doen

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Duidelijk en gestructureerd.

5/5
Sociale Psychologie

Heel erg interessante opleiding voor iedereen die meer kennis wilt over het leven.

5/5
Kinderverhalen Schrijven

Ik zou graag feedback ontvangen op mijn ingezonden huiswerk. En aan het begin van mijn cursus heb ik een vraag aan de helpdesk gesteld waar ik tot op heden geen antwoord over heb ontvangen. Verder is de cursus goed en duidelijk geschreven. De site werkt goed en het huiswerk word snel nagekeken.

5/5
Portugees voor Beginners

Goed materiaal. Netjes en overzichtelijk.

4/5
Weddingplanner

De cursus is makkelijk te lezen en de vragen goed te doen

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen

Het is heel professioneel. Duidelijk en ook nog voor een mooie prijs. Ben dankbaar voor uw dienst. Mijn advies is doorgaan met het aanbieden van uw product.

5/5

Ben nig maar net begonnen met de cursus pedicure, maar de ervaring tot nu is prima. Snelle reactie van de docent wat betreft de huisweekcorrectie.

3/5
Korte Verhalen Schrijven

Leuke cursus.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Fijne cursus, met een goede opbouw. Gaat niet te snel of te langzaam. Gewoon goed.

5/5

Fijne opleiding. Lessen (van praktische psychologie) precies de goede lengte om het leren leuk te houden. Daarbij ook nog de nodige humor erin verwerkt, waardoor het nog leuker is. Genoemde praktijkvoorbeelden herkenbaar. Docente kijkt enorm snel na, waarvoor mijn complimenten! Leuke en nuttige feedback ook.

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Duidelijk maar moeilijk

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!