Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

8/10
Thuiskapper

De lessen zijn prima. Het is alleen lang wachten als je sneller gaat als eigenlijk de bedoeling is in de 1e 4 weken. Omdat je dan nog geen lessen verder thuis hebt kan je niet door. De spullen die je mee geleverd krijgt zijn van goede kwaliteit. Echt een aanrader deze thuisstudie.

10/10
Life Coach

De informatie wordt helder en duidelijk uitgelegd. Het is goed te volgen ook al heb je geen voorkennis in dit vak. Het huiswerk wordt snel nagekeken zodat je ook snel weer door kan naar het volgende hoofdstuk. Ik vind het een leuke studie om te doen, het kan prima naast een fulltime baan!

10/10
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Tot nu toe worden de lessen duidelijk uitgelegd.

10/10
Korte Verhalen Schrijven

Ik zou graag meer en makkelijker contact willen met de docent. Zodat overleg of vragen over ingeleverd huiswerk en lesmateriaal gesteld kan worden. De leerling kan hierdoor meer inzicht en meer kennis krijgen.

8/10
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Duidelijke uitleg. Er kunnen altijd vragen worden gesteld aan de docent. Hoofdstukken zijn fijn opgedeeld in thema’s.

8/10

Snel reactie op huiswerk en behapbare duidelijke lessen

10/10

De pedicure cursus die ik volg is duidelijk. huiswerk kijken ze vlug na.

8/10

Het ideale van zelfstudie is dat je het kunt doornemen tot je het begrijpt. En natuurlijk dat je het kunt inplannene wanneer het jou uitkomt..

8/10

Fijne lessen alleen mis ik soms iets meer uitleg. De opdrachten zijn niet altijd duidelijk geformuleerd of erg verwarrend. Voor de rest super tevreden

10/10
Schuldhulpverlening

Het huiswerk wordt snel nagekeken, de stof is duidelijk en voorziet in veel oefenvragen. De extra's (tablet) werd netjes zoals afgesproken geleverd. Genoeg ruimte voor vragen en een duidelijke cursistenomgeving. Bij keuze vooraf telefonisch al erg goed geholpen. Al met al 100% tevreden.

8/10

De lessen zijn in duidelijke taal beschreven, waardoor de huiswerkopdrachten met een ruime voldoende kunnen worden afgerond en dus de kans van slagen bij het examen groter wordt.

10/10
Thuiskapper

Ik vind het een erg leuke cursus en mijn omgeving reageert positief.. heb al diverse mensen geknipt dus ik kan het echt aanraden als cursus

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!