Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5

Lekker overzichtelijk en het studietempo is voor een ieder haalbaar.

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Prima product. Echter zou de geluidsfragmenten uitgebreid moeten worden met de extra idioom in de les. Staat niet op de CD.

5/5

Dik tevreden. Kreeg me lesboeken ruim optijd. Duidenlijke uitleg. De site is veel informatie te vinden en makkenlijk. Goede hulp met digitaal je huiswerk inleveren.

4/5
Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Boa is een hele leuke opleiding. Dit verschilt natuurlijk per persoon. Als je van veiligheid houdt en recht maar je je alleen in het algemeen wilt verdiepen. Dan is boa wel een geschikte opleiding. Je leert de basiskennis over recht en wet. En de bevoegdheid van een boa.

5/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Goede begeleiding van docent! Een toevoeging van meer spraakoefeningen zal de cursus perfect maken.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Goede service en goede begeleiding

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

De begeleidend docent is correct en snel met het nakijken van huiswerk. Af en toe staat er oude spelling in, dat je in deze tijd niet meer gebruikt.

4/5
Kindercoach

Ik ben net begonnen maar tot nu toe overzichtelijke en duidelijke cursus.Geeft inzicht en stof tot nadenken tijdens de huiswerkopgaven

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben nog bij deel 1. Tot nu toe zeer tevreden.

4/5
WFT Adviseur Basis

Heel leerzaam en goede uitleg

4/5
Fotografie

Map ziet er goed uit. Hoop nog veel praktische tips te leren.

4/5
Keyboard

Het product is duidelijk en overzichtelijk

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!