Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Vwo Wiskunde B

NHA is een fijne manier van leren. Snelle reactie op huiswerk en vragen. Alles is duidelijk en overzichtelijk.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Is een prima product. ALleen de geluidsfragmenten op de online omgeving zijn niet compleet qua tekst

5/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Ik ben erg tevreden en ben heel blij met de begeleiding en aandacht.

5/5
Dierenartsassistent

Verzorgde informatiemap, veel foto's, leuke vragen.

5/5
SketchUp (3D-tekenen)

duidelijke opleiding, snel contact, makkelijke leeromgeving

5/5

Ik ben nog volop met de opleiding bezig, dus volledig overzicht heb ik nog niet. wel heb ik al een paar adviezen: De computervaardigheden (zoals een zip-bestand maken e.d.) zou ik graag op een praktijkles leren. uit een boekje lukt dit me niet. Ik adviseer met klem om minimaal tien lessen Medische Terminologie bij de eerste zending te voegen. Dit neemt veel tijd. Normaal krijg je dit toegestuurd als je halverwege je cursus bent. Dit is echter zoveel leerwerk, dat dit meteen aangeboden zou moeten worden. Met het advies daarbij om daar meteen mee te beginnen. En in deze lessen EERST de begrippenlijsten. Adviseer dit eerst te leren. Daarna kun je het hoofdstuk doornemen en de vragen maken. Nu neem ik eerst het hoofdstuk 2 x door. maar kan de vragen nog niet maken omdat ik de Latijnse begrippen nog niet ken. Verder is huiswerk insturen en nagekeken terugkrijgen erg fijn. Leer je weer van. Vriendelijke groet, ***

4/5
Tandartsassistent

prima cursus, alleen de beloofde actie met tablet is lokkertje. Geen tablet binnengekregen.

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

NHA Opleidingen geeft mij de mogelijlheid om het studeren te combineren met het gezinsleven. Op deze manier kan ik als moeder mijn horizon verbreden en in de toekomst een eigen nagelsalon starten! Prettig om in je eigen tijd en tempo te studeren. Bij vragen staat mijn persoonlijke docent altijd voor mij klaar! Dus voor iedereen die graag meer uit het leven wil halen en opnieuw de arbeidsmarkt op wilt, NHA Opleidingen is de oplossing!

4/5
Engels voor Beginners

Op zich prima, wel wat slordigheidjes. Tekst in boek/online wijkt soms af van ingesproken tekst.

4/5
Fit en Gezond Leven

Het is een hele moeilijke cursus maar je leert er wel veel van. Is zeker een aanrader. Al verschillende cursussen gekocht met hulp heel tevreden over.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

.Tot nu toe vind ik de opfrissingscursus ( beginners en gevorderde)engels op een prettig en duidelijke manier uitgelegd, en heb ik iedere keer weer zin om er verder mee te gaan.

3/5
Nieuwgrieks voor Beginners

Het is een prima product waarmee je in de thuis situatie kan leren. De informatie vooraf is soms misleiden, bijvoorbeeld ondersteuning. Het vakje is vervolgens een klein aantal karakters groot.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!