Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

3/5
Thuiskapper

goed

5/5
Computerboekhouden met Exact Online

Duidelijke cursus

4/5
Visagie Basiscursus

Leuke cursus alleen zou het fijn zijn als er filmpjes er waren. Ook vind dat je veel modellen nodig hebt per praktijkopdracht

5/5
Nagelstyling met Acryl + Gel

Perfect voor het leren en er mee werken .een goed product

5/5
Marokkaans voor Beginners + Gevorderden

De cursus ziet er goed uit. Het losbladige systeem vind ikzelf makkelijker dan een boekwerk. Alles wordt goed behandeld. Wat ik wel mis in de lessen, is net wat duidelijker uitleg over de uitspraak. Sommige letters spreek je anders uit in een woord, (zoals bij ons de klinker na 1 medeklinker of 2 medeklinkers.) misschien wordt dit later in de lessen nog behandeld, maar klinkt nu in het begin onlogisch.

4/5

Ik ben nog druk bezig met de opleiding. Ik vind het lesmateriaal in duidelijk Nederlands omschreven. Ik vind soms wel de huiswerkopgaven lastig omdat deze niet altijd vragen wat in het hoofdstuk is besproken.

5/5
Gewichtsconsulent(e)

De opleiding is netjes in overzichtelijke hoofstukken die makkelijk behapbaar zijn. Het is prettig dat de lessen in papier vorm thuis zijn bezorg naast de online versie. Heel netjes allemaal. Huiswerk is makkelijk in te sturen en je krijgt snel resultaat,

5/5
Kleding Maken en Ontwerpen Extra Uitgebreid

De cursus overtreft mijn verwachting. Ik vind dat er een goede uitleg wordt gegeven en er wordt diep op de onderwerpen ingegaan. Ik was bang dat de cursus misschien te gemakkelijk zou zijn maar ik vind het precies goed!

5/5

Duidelijk studiemateriaal

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Prima lessen. Voldoen prima aan mijn verwachtingen.

3/5
Vwo Scheikunde

Graag zie ik meerdere mogelijkheden tot contact met de docent. De docent beantwoord mijn vragen namelijk niet.

5/5
Grafisch Vormgever

Lesstof is goed te doen. Introducties met verschillende programma's zijn goed te doen en verder wordt er structureel steeds meer toegevoegd zonder dat het in een keer teveel is. Ook is de docent goed in het geven van feedback niet alleen van huiswerk maar ook met verdere ideeën.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!