Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

10/10

Het is fijn lesmateriaal om mee te werken.

8/10
Positieve Psychologie

De lessen zijn op een duidelijke manier geschreven. Ze lezen erg prettig. Daarnaast vind ik de aanwezigheid van de opdrachten tussendoor leuk om te doen. Ze maken de informatie die ik gelezen heb, tastbaar. Ook kijk ik uit naar het kijken van de online-colleges.

8/10

Duidelijke lesstof en digitale omgeving. Huiswerk wordt snel nagekeken. Pas net begonnen met de opleiding maar ben tot nu toe tevreden!

10/10
Turks voor Beginners + Gevorderden

Flink boek vol informatie en opdrachten. Ben nog niet heel ver maar tevreden tot nu toe!

8/10
Basisopleiding Activiteitenbegeleider

Ben pas begonnen met opleiding. Tot nu toe zijn de lessen duidelijk.

8/10
Nederlandse Gebarentaal

Het bevalt me goed, alles is duidelijk en wordt snel nagekeken

8/10
Binnenhuis- en Tuinarchitectuur (combinatie)

Duidelijke lesstof en opdrachten. Vrij veel theorie, de praktijkopdrachten zijn wellicht iets te gericht op de eigen situatie. Al met al wel heel interessant!

10/10
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Duidelijke lesstof, goede manier van les opbouw. Met 6 lessen kun je je al redelijk verstaanbaar maken. Daarbij goede leraar die snel alle ingezonden huiswerk nakijkt. Aanrader.

10/10
Vwo Geschiedenis

De stof is heel interessant en heel overzichtelijk opgesteld.. Ik vind de indeling in lessen met bij iedere les de betreffende vragen een heel plezierige manier om te studeren.

8/10

Alles ziet er keurig uit. Zou graag meer oefenvragen zien Huiswerk nakijken gaat zeer snel Wat meer tips over hoe goed te studeren, voor te bereiden op examen, zou goede aanvulling zijn

10/10
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Het is een goed opgebouwde cursus met informatie en praktische oefenopdrachten. Op een opmerking over digitaal insturen heeft NHA direct gereageerd en aangepast.

10/10
Turks voor Beginners + Gevorderden

overzichtelijke cursus en online werken is zeer eenvoudig en prettig

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!