Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

4/5
Vwo Wiskunde B

Duidelijk en overzichtelijk. Goede opdrachten om mee te oefenen.

5/5
Praktijkdiploma Financieel Ondernemer

Het opleiding start mooi met wat theorie maar gaat vrij snel over in ook het oefenen in de praktijk.

5/5
Engels voor Gevorderden

Ik ben erg tevreden. De materialen werden snel geleverd, op een datum dat jou uitkomt. Wat erin zat was erg handig, een hele uitleg over hoe je op het leerplein komt en hoe je de gadgets die je krijgt kan installeren. Ook wordt er veel uitgelegd over hoe je je huiswerk het beste kan maken en versturen. Ik heb er erg veel vertrouwen in dat ik dit ga halen. Ookal doe ik een opleiding ernaast, dit is makkelijk te plannen. En komt het een keertje niet uit, geen probleem. Dan zoek je weer een nieuw gaatje in je agenda. Kortom, erg tevreden over NHA!

5/5
Frans voor Beginners + Gevorderden

Huiswerk wordt nagekeken en erg snel gecorrigeerd terug gestuurd! (wat ik echt een plus-punt vind). Verder is het boek duidelijk en ben ik erg tevreden!

5/5
Horecaportier

zeer duidelijk snel en goed dus makkelijk leren.

5/5

Alles staat in begrijpelijke taal beschreven.

5/5
Zakelijke Correspondentie Engels

Ik vind de lesstof duidelijk uitgelegd in het boek. En als het niet helemaal duidelijk is , stel ik de vraag bij mijn huiswerkopdracht die ik toestuur, dan krijg ik netjes antwoord terug over hoe ik het in het vervolg kan doen.

5/5
Event Security Officer

Ik vind de opleiding Eso een ideale oplossing om en te leren en te werken.

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Soms lastig.

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Prima lesstof, goede uitleg leraar

3/5
Tekenen en Schilderen Extra Uitgebreid

Bij deze cursus krijg ik meer dan ik had verwacht. Het zijn niet alleen de technieken en vaardigheden maar ook het vormen van een eigen stijl.

4/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Ik ben nog maar net begonnen met de opleiding. Tot nog toe goed te behappen. Hierdoor heb ik het begin wat versneld gedaan.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!