Gratis studiegids

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 


Gemiddeld een dikke acht

Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

 

5/5
Praktijkdiploma Loonadministratie

Pdl bevalt me goed, het is zo opgesteld dat je het makkelijk kan lezen en het daardoor ook interessant is om te lezen. 1 les per week maken is goed te doen.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

De uitleg is duidelijk en de opdrachten sluiten mooi aan op de stof die in het hoofdstuk is behandeld. Wanneer je huiswerk instuurd, wordt dit snel nagekeken en krijg je feedback waar je ook wat mee kan.

5/5
Nagelstyling met Acryl

Helemaal top! Je kan het in je eigen tempo doen! Super relaxed en heel leerzaam. Super hulp van de docenten. Echt een leuke opleiding

5/5
Gitaar

Goed. Is plezierig.

4/5
Nederlandse Gebarentaal

Goede feesback

4/5

Leuke en intressante cursus. Kan er veel uit halen om toe te passen in mijn werk als gastouder. Mis wel dat er geen oefeningen of toetsen online zijn.

5/5
Dierenartsassistent

Heel goede, uitgebreide studie. De dierenarts waar ik stage bij deed was onder de indruk.

5/5
WFT Adviseur Basis

Goede cursus, zit goed in elkaar.

5/5
Praktische Psychologie

Super interessante stof, fijne opbouw van de lessen en heel overzichtelijk.

4/5
Zelfstandig Ondernemer Basis

Ik vind de cursus zelfstandig ondernemer basis en goede cursus. Ik raad het ook anderen aan.

5/5

Leuke opleiding.

4/5
Life Coach

Voor zover ik kan zien (net gestart) leuk lesmateriaal; prettige en uitgebreide feedback op huiswerk

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!