Gratis studiegids

Reviews

Bij NHA ben je verzekerd van een kwalitatieve opleiding. In de afgelopen 85 jaar volgden al zo'n 2 miljoen tevreden cursisten een thuisstudie bij ons. De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en we streven dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Ontdek hier hoe onze cursisten NHA beoordelen en lees hun reviews!

  
 

NHA scoort gemiddeld een 8,8

De opleidingen van NHA worden gemiddeld met een 8,8 beoordeeld op het onafhankelijke platform eKomi.

Bij eKomi - The Feedback Company kunnen onze cursisten onafhankelijk hun ervaringen met NHA beoordelen.  

 8.620 reviews op eKomi

 
Daarom studeer je bij NHA! 
 

   Studeer in je eigen tempo

   Met persoonlijke begeleiding

   85 jaar ervaring

   15 dagen gratis op proef

   Niet geslaagd, lesgeld terug garantie


 

 

REVIEWERS


"Ik kan al korte gesprekjes voeren met mijn buren uit Venezuela"

Linda Buschman (60): "Ik werk fulltime als wetenschappelijk uitgever en ben altijd omringd door wetenschap. Om te ontspannen heb ik wat creatieve hobby’s. Om ook mijn andere hersenhelft actief te houden ben ik met de taalcursus Spaans begonnen en dat bevalt me heel goed!

Een nieuwe uitdaging voor je brein is altijd goed en het is natuurlijk ook heel leuk om je ergens in vast te bijten. Een taal leren is een perfecte manier om je brein tot het uiterste te testen en daarnaast jezelf te leren verdiepen in een ander, van personen tot culturen. Ik kan al korte gesprekjes voeren met mijn buren uit Venezuela."

 

"Op basis van de studie schreef ik zelfs een boek"

Martin van Elmpt (51): "Na 20 jaar was ik toe aan een andere invulling van mijn werkende leven. Ik volgde twee opleidingen tegelijkertijd: een algemene opleiding tot coach en aanvullend Psychologie van Hoogbegaafdheid.

De thuisstudies van NHA waren perfect te combineren met het starten van mijn eigen bedrijf. Ik leerde wanneer het mij uitkwam. Inmiddels heb ik mijn bedrijf al aardig op de rit. Op basis van de studie schreef ik zelfs een boek; Dat werkt anders. Dat had ik een jaar geleden nooit durven dromen."

 

"De opleiding helpt me om extra verdieping toe te voegen in mijn begeleiding"

Joëlle Stapelkamp (35): “Ik geef al 12 jaar groepslessen bij diverse sportscholen. Samen met een vriendin ben ik een eigen bedrijfje gestart waarin we bootcamp en personal training aanbieden. Ik wilde graag mijn kennis uitbreiden en verdiepen, daarom ben ik deze opleiding gaan volgen. Dat bevalt goed: het huiswerk wordt snel nagekeken en de docenten sturen je bij waar nodig.

Zelf heb ik een aantal jaar geleden een burn-out gehad. Toen heb ik ervaren hoe belangrijk sport en voeding is voor het lichaam, maar zeker ook voor de geest. Ik vind het heerlijk om mensen te verbinden, motiveren en enthousiasmeren. De opleiding Personal Trainer geeft me de kans net dat beetje extra verdieping in mijn begeleiding toe te voegen."
 


  

Reviews Beroepsopleidingen

   8/10

Bedrijfskunde met Management

"Erg tevreden over de opleiding. Vooral heel fijn dat je in je eigen tempo kunt studeren op momenten dat het jou uitkomt. Begeleiding is erg prettig."

---

  10/10

Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

"Het is een erg mooie opleiding met goede inhoud die ook goed te begrijpen is. De inhoud is duidelijk geschreven en erg leerzaam."

---

  10/10

Human Resource Management (HRM)

"Goede cursus, duidelijke instructies, overzichtelijk, nuttige feedback, juiste niveau. Helemaal aan te passen aan het tempo wat realiseerbaar is."

Reviews Hobbycursussen

  10/10

Aquarelleren

"Mijn huis werkbegeleider geeft me prima feed back. Opbouwend maar ook met duidelijke aanwijzingen waar ik wat aan heb. ik geniet van de cursus."

---

   8/10

Bierbrouwen

"Leuke cursus, goed en makkelijk geschreven teksten. Docent begeleiding was prima. De huiswerkopdrachten mogen wel wat uitdagender. Wel leuk dat je zelf een bier moet brouwen. Kortom, leuke cursus, aan te bevelen!"

--- 

  10/10

Keyboard

"Net begonnen met cursus keyboard van NHA. Duidelijke uitleg, digitale leeromgeving en een schriftelijke map werk zeer prettig. Ontzettend leuk om met muziek bezig te zijn. Een aanrader!"

 
 

 
 

Reviews Taalcursussen

  10/10

Duits voor Beginners + Gevorderden

"Ik ben inmiddels bij het 7e hoofdstuk tot heden is alles nog steeds duidelijk. Zelfs tijdens mijn vakantie in Oostenrijk al gebruik gemaakt van de opgedane kennis. Huiswerk indienen gaat eenvoudig en krijg ook best snel feedback. Tot heden ben ik tevreden."

---

   8/10

Spaans voor Beginners + Gevorderden

"Ik ben bezig met de cursus spaans. Het is best pittig maar wordt op een leuke manier aangeboden. Het is fijn dat er ook gesproken materiaal bij zit zodat men de klanken beter kan herkennen en leren."

---

  10/10

Arabisch voor Beginners

"Kwaliteit/prijs verhouding is zeer goed. Ik was verrast te zien hoe de cursus in elkaar steekt. Heel overzichtelijk. Het lesmateriaal is prima, het feit dat ik overal kan inloggen maakt het erg toegankelijk. Kortom, ik ben heel blij met mijn keuze voor het NHA."

 

Reviews Eigen Bedrijf opleidingen

   8/10

Kindercoach + Kinderpsychologie

"Nu een aantal maanden bezig. De lesstof is erg interessant en goed te leren en te begrijpen. De snelheid van het nakijken van het huiswerk ook super en bij vragen is er snel antwoord. Ben erg tevreden."

---

   6/10

Hovenier

"Van wat ik nu heb geleerd interessant maar ik mis de juiste opbouw en eigenlijk net iets meer informatie, dan wel praktische informatie over de Hoveniers opleiding."

---

  10/10

Professional Organizer / Opruimcoach

"Hoewel ik nog niet op de helft van de opleiding ben is het echt een top opleiding. Niet alleen heel interessant maar ook heel leuk om mee bezig te zijn. Opleiding is heel divers. Docent stuurt heel vlot het nagekeken huiswerk terug met heel waardevolle feedback."


 

Reviews Voortgezet Onderwijs

   8/10

VWO Biologie

“Erg fijn. Kan zelf bepalen wanneer je er tijd voor hebt. Ik combineer dit met een HBO studie en moet het dus vaak afwisselen. Verder erg fijn dat het huiswerk binnen 1-2 dagen wordt nagekeken en voorzien is van uitleg als er een vraag gesteld was.”

---

  10/10

HAVO Wiskunde A

Ik ben heel blij met mijn cursus Wiskunde A havo. Het is heel duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. Het huiswerk wordt snel nagekeken, waardoor ik snel weer verder kan. Kan het iedereen aanraden!”

---

  10/10

Review VMBO Engels

“Fijne lesmethode en goede feedback van de docent. Het is gemakkelijk te gebruiken.”
 


 

 

Lees alle reviews » 

 

 

 

8/10
Medische Terminologie

Ik had een zeer goed gegeven als het studiemateriaal in full cour uitgegeven was.

8/10
Uitvaartverzorger

Super duidelijk

8/10

Goede opbouw in de theorie. Vragen zijn soms een kwestie van 'begrijpend lezen'. Als je zelf op zoek gaat en in de literatuur duikt geeft dat toch meer diepgang. Studentenplaza werkt goed, snelle en gerichte feedback van de docent.

10/10
Hondentrimmen

Een goede cursus en goede uitleg na een les van de docent.

10/10
Middle Management

prima product zeer goede begeleiding goed geregeld

8/10
Vmbo Biologie

Zeer positief. Goed materiaal.

8/10
Duits voor Beginners + Gevorderden

Lesmateriaal helder omschreven. De terugkoppeling naar de docent verloopt goed en is eenvoudig via het internet .

8/10
Medewerker Personeelszaken

heel herkenbaar allemaal en goed verwoord in duidelijke taal

10/10
Natuurlijke Geneeswijzen

Brede en interessante cursus

6/10
Indonesisch voor Beginners

Voldoet. Moest eerst wennen aan de inhoud van de tracks en de verwijzing naar het leerboek.

10/10
Praktische Psychologie

Ik krijg snel reactie wn antwoord op mijn huiswerk en vragen waardoor je weer verder kunt gaan. De informatie is zeer interessant en je kunt er wat mee in de praktijk. Het is uitdagend en erg leuk om op deze manier te leren.

8/10
Kindercoach

Ik ben net begonnen met de opleiding maar Totti toe tevreden over de opbouw van de les. Duidelijk en goed uitgelegd

8/10
Budgetcoach

Dit is over het algemeen prima

10/10
Medische Terminologie

Lespakket is zeer uitgebreid.

8/10
Medewerker Administratiekantoor

De uitleg en oefeningen zijn zeer goed opgesteld.

8/10
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Goed overzichtelijk materiaal wat goed te colgen is.

10/10
Uitvaartverzorger

Fijne opleiding alles is zeer duidelijk

8/10
Bedrijfspsychologie

Goed opgebouwde cursus, goede begeleiding

8/10
Tekenen en Schilderen Extra Uitgebreid

Wat ik fijn vind aan deze cursus is dat het een uitgebreid beeld geeft over het onderwerp. En veel doe dingen

10/10
Kalligrafie voor Rechtshandigen

Ik vind het een leuke cursus, je moet veel oefenen dat is soms wel een probleem... Wat ik fijn vind is dat ik niet perse de theorie vragen hoef in te vullen, maar alleen de oefenopdrachten is ook prima..

10/10
Commerciële Teksten Schrijven

De cursus is praktisch, doelgericht en direct toepasbaar in het dagelijks schrijven. Ook al ben ik pas in les 4, mijn teksten zijn al flink verbeterd. Zelfs deze review schrijf ik nu met alle regels in mijn achterhoofd. De leraar is betrokken en helpt je graag, je krijgt waardevolle feedback. Persoonlijk heb ik daar nog het meeste aan, het huiswerk is pittig en dat is maar goed ook!

10/10
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik ben super tevreden over Nha. Dit is al de 2e en 3e cursus die ik nu volg. Huiswerk wordt snel nagekeken en daardoor ben je weer gemotiveerd om door te gaan.

8/10
Filosofie en Levensbeschouwing

Ik ben nog te kort bezig maar tot nu toe vind ik het heel boeiend en fijn dat opgestuurd huiswerk zo snel werd beoordeeld

10/10
Praktijkdiploma Loonadministratie

Pdl bevalt me goed, het is zo opgesteld dat je het makkelijk kan lezen en het daardoor ook interessant is om te lezen. 1 les per week maken is goed te doen.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!