Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Kinderpsychologie

Het is een leuke leerzame cursus.

5/5
Dierenartsassistent

Ik vind de cursus leuk maar de docent vraagt meer ervaring dan ik kan van de lessen leren. Bijvoorbeeld zonder werkervaring weet ik niet welke spullen zijn goedkoper enz.

4/5
Spaans voor Beginners

Het heeft even tijd nodig eer ik door had hoe alles functioneert.

5/5
Vwo wiskunde B

EIndelijk mijn VWO papiertje binnen door het volgen van dit vak. Sluit perfect aan op de actuele exameneisen en is goedkoper dan bij andere opleiders.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!