Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Excel 2016

Fijne begeleiding. Soms kloppen er dingetjes niet in de tekst

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

tot op heden gaat het allemaal goed, maar ik ben ook nog niet zo lang bezig.

5/5
Excel 2016

Een hele praktische cursus, duidelijk uitgelegd en fijn opgebouwd. De manier van communiceren met de docent was even zoeken maar ook dat loopt inmiddels soepel. Een aanrader deze cursus.

5/5
Populaire Autotechniek

Overzichtelijke cursus makkelijk uitgelegd goed te snappen. Zowel online als in de map te bestuderen...

4/5
Office 2016

Ik ben tevreden, vooral doordat je het zowel op papier hebt als digitaal. Een verbetering zou zijn dat je wat meer tekst mag neer zetten bij het bericht naar je docent. Wel merk ik dat het er bij mij soms anders uitziet dan in het boek. Dan is het even puzzelen.

5/5
Engels voor Beginners

Ik ben zeer tevreden. De leerstof is duidelijk. Fijn dat het huiswerk zo snel retour gezonden wordt. Het is erg belangrijk voor mij dat het huiswerk per post gaat.

5/5
ECDL met Windows 10/Office 2016

Snel alles in huis,duidelijke lessen. Bij zelf studie duidelijker aangeven dat er dan ook geen contact met mede-studenten is,geen inzending van huiswerk ,geen cijfers.

4/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Het nazien van de ingeleverde opgaven worden keurig binnen 5 dagen behandeld.

3/5
Particulier Onderzoeker / Detective

Ik ben net met de cursus begonnen. Wat me tot op heden opvalt is dat de tekst vrij ambtelijk en in lange zinnen is opgebouwd, waardoor het moeilijk lezen is. Daarnaast zie ik veel ruimte tussen zinnen en het lijkt er op dat foto's in de tekst zijn geplakt, wat niet heel professioneel overkomt.

4/5
Schoonheidsspecialiste Basiscursus

Mijn ervaring met NHA is goed. Ik ben zelfs aan de tweede cursus begonnen via het NHA.

3/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik vind de lesmaterialen goed. Ik vind de schrijf opdrachten moeilijk.

4/5
Indonesisch voor Beginners

Ik ben heel tevreden met mijn gekozen cursus. Kan nog niet geloven dat ik de taal vloeiend ga spreken. Maar dat komt nog wel.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!