Menu
Bellen
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Office 2013

Prima product, voldoet aan de verwachtingen

5/5
Basiskennis Loonadministratie

de cursus is duidelijk en overzichtelijk.

4/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Het materiaal ziet er zeer uitnodigend uit. Je wilt direct met de cursus beginnen. Alles is duidelijk beschreven en de bijgeleverde materialen geven je de kans de eerste opdrachten aan te pakken.

4/5
Tekenen en Schilderen

Het tekenpakket was niet helemaal in orde. Maar verder is alles goed aan deze cursus.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Ik zou het zeker aan anderen aan bevelen .

4/5
Digitaal Filmen en Videobewerking

Tot nu toe geeft de cursus een goede inleiding van wat er allemaal komt kijken om een doordachte en leuke film te maken. Daarnaast wordt er aandacht aan diverse technische aspecten van het filmen besteed. Door de filmpjes van andere cursisten kom je zelf ook weer op andere inzichten en ideeen. Een nadeel is dat de ontwikkelingen op het gebied van camcorders zo ontzettend snel gaan, dat dat nauwelijks is bij te houden in de lesstof. Gelukkig wordt hier op de cursus website nog extra aandacht aan besteed.

4/5
Engels voor beginners + gevorderden

Ik ben met een cursus engels bezig en vinderdaad jullie NHA-plaza systeem erg handig. Ben erg tevreden..

5/5
Frans voor beginners + gevorderden

overzichtelijke cursus en leuk om te doen

5/5
Budgetcoach

Prima

4/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Tot nu toe voldoet het aan mijn verwachtingen. Snel contact gehad na het inleveren van mijn eerste gemaakte les.

4/5
Havo biologie

De leerstof is heel duidelijk. Goede begeleiding het is misschien veel maar dat hoort erbij.

5/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

De cursus tekenen en schilderen wordt duidelijk uitgelegd in makkelijk nederlands . Is geschikt voor iemand met weinig ervaring in tekenen en schilderen maar ook geschikt voor de iets meer gevordenen . Voor mij , ik teken al van kinds af aan maar ik leer technieken die ik nog nooit onder de knie heb gekregen en op deze manier makkelijk wordt uitgelegd .

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!