Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

4/5
Spaans voor gevorderden

Het is een goede cursus alleen de uitleg kan af en toe beter.

4/5
Logistiek Medewerker

Ik ben zeer tevreden. De cursus logistiek medewerker is leuk en interessant. En de uitleg van de leraren zijn duidelijk

5/5
Communicatie Manager

De lesstof bestaat uit 31 lessen. Mijn eerste indruk is dat alle onderwerpen die van belang zijn voor deze opleiding aan bod komen. De oefenopdrachten zijn prettig en het insturen van het huiswerk gaat goed.

4/5
Logistiek Medewerker

Duidelijke lessen en het huiswerk wordt vlug nagekeken.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Ik vind de cursus echt goed en makkelijk te volgen. Het huiswerk wordt altijd snel nagekeken. De cursus is op een fijne manier opgebouwd en in het tempo is het goed vol te houden. Enige nadeel is dat het vrij ouderwets is, zo wordt er qua geld in Spanje nog gesproken over pesetas ipv euro's bijvoorbeeld.

4/5
Beroepsfotograaf

Studie is overzichtelijk en duidelijk. Ook de studentplaza is goed door te lopen en makkelijk in gebruik.

5/5
Weddingplanner

Zeer tevreden

5/5
Financial Assistant (BKB en BKC)

Zeer goede cursus

4/5
Fotografie

Alles is duidelijk qua studie, behalve de informatieboekjes.

5/5
Medisch Secretaresse

Goed en duidelijk lesmateriaal

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Duidelijk lesmateriaal, goed te begrijpen. Alleen staan er kleine foutjes in en is het duidelijk dat het lesmateriaal erg oud is

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Duidelijke cursus.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!