Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf!
077 - 30 67 000
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

3/5
Schoonheidsspecialiste Branchediploma

Helaas kloppen de vragen en antwoorden niet helemaal en zijn bepaalde hoofdstukken verouderd. Dat zou beter kunnen.

4/5
Duits voor beginners + gevorderden

Prima lesstof, goede uitleg leraar

4/5
Kindercoach

De cursus kindercoach vind ik erg interessant. Het is erg leerzaam. Het is alleen jammer dat ik het niet in de praktijk kan toepassen, omdat ik op het moment niet met kinderen werk. Ik leer dus alleen theorie en doe geen praktijkervaring op. Ook vind ik het een beetje raar dat je geen examen moet doen voor deze cursus, terwijl je wel een eigen zaak op kan starten na afronding van deze cursus. Je hebt dan eigenlijk geen enkele praktijkervaring.

3/5
Tekenen en Schilderen extra uitgebreid

Bij deze cursus krijg ik meer dan ik had verwacht. Het zijn niet alleen de technieken en vaardigheden maar ook het vormen van een eigen stijl.

4/5
Zelfstandig Ondernemer MKB

Ik ben nog maar net begonnen met de opleiding. Tot nog toe goed te behappen. Hierdoor heb ik het begin wat versneld gedaan.

4/5
Spaans voor beginners + gevorderden

Zeer goed opgezette professionele duidelijke cursus. Huiswerk wordt nagekeken door een Spaanse docente, hier kan je ook gelijk je vragen stellen. Als er ook nog een online overhoringsmogelijkheid was zou ik 5 sterren geven.

4/5
Windows 7

Duidelijke uitleg en goede voorbeelden in de cursusmap.

5/5
Medische Terminologie

Ik ben bijna aan het eind van de lessen maar tot dusver tevreden over het cursusmateriaal. Duidelijke uitleg. Huiswerk is snel nagekeken met, indien nodig aanwijzingen voor verbeteringen.

4/5
Basiskennis boekhouden (BKB)

Goed opgebouwd lesmateriaal maar best pittig.

4/5
Arabisch voor beginners

Erg fijn maar soms wat onduidelijke uitleg qua opdrachten

4/5
Office 2013

ik doe de cursus office 2013, het is een duidelijke cursus waarvan ik veel opsteek.

4/5
Medewerker Administratiekantoor

Alles staat goed uitgelegd en goed zelfstandig te doen

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Wij helpen je graag!
Stuur een mail
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!