Gratis studiegids

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die mensen bij je hebben gevolgd. Vanuit deze gedachte is het goed om constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols te houden.

Gemiddeld een dikke acht
Gemiddeld scoren de cursussen en opleidingen van NHA een dikke acht. Natuurlijk zijn er uitschieters omhoog en omlaag. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch is het een fijne gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider de cursus of opleiding in het bijzonder.

NHA werkt samen met eKomi om reviews te verzamelen. eKomi is een externe partij waar klanten  onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten. 

5/5
Kinderpsychologie

Duidelijke cursus. Mooi gebonden in een stevige map. Duidelijk geschreven.

4/5
Spaans voor gevorderden

Leuke cursus en alles goed uitgelegd en ik word ook netjes te woord gestaan en geholpen als ik bel.

5/5
Praktische psychologie

Goede respons op huiswerk, wordt ook vlot nagekeken. Er wordt veel met (praktijk)voorbeelden gewerkt wat het levendig maakt. Je wordt aan het denken gezet, ik vind het uitdagend

4/5
Keyboard extra uitgebreid

Het cursus/opleiding is verdeeld in handige lessen (niet te lang, niet te kort). Het uitleg is duidelijk en op makkelijke wijze samengesteld. Het enige minpunt is dat ik zou graag wel videotutorial bij de lessen toevoegen. Het zou enorm helpen om sneller te leren thuis.

5/5
Nieuwgrieks voor beginners + gevorderden

Duidelijke instructies. Grammatica bouwt zich mooi op. Geluidsfragmenten zijn helder ingesproken. Top

4/5
Excel 2016

De combinatie van lessen via internet maar ook op papier vind ik prettig. De afhandeling van ingedient huiswerk is ook snel met duidelijke uitleg. De vraagstelling in de lessen is voor mij soms niet helemaal duidelijk maar dat kan ook komen omdat ik nog maar net met de cursus ben begonnen.

5/5
Sociale Hygiëne

Goed opgezet, veel voorbeelden en zeer duidelijk beschreven allemaal.

4/5
SketchUp (3D tekenen)

Ik ben tevreden met de cursus deze is duidelijk en de docent is snel met de resultaten. Maar ik zou graag zien dat de docent bereikbaar is met eventuele problemen met de les die aan het maken bent en niet achter af en ook niet vooraf want dat werkt niet.

5/5
Aquarelleren

De cursus bevat een goede uitleg over aquarel technieken en bevat goede en leuke opdrachten. Met plezier volg ik deze lessen en ze worden snel en vakkundig beoordeelt! Bij vragen aan zowel NHA als aan je docent helpen ze altijd. Ik kan deze cursus sterk aanbevelen!

5/5
Thuiskapper

Mooi compleet pakket, duidelijke lesstof zelfs met me dislectie goed te doen. Fijn dat het op papier staat en online. Goede hulp en fijne filmpjes.

4/5
Webdesign

Ik ben pas bij les 3, maar tot nu toe is de uitleg helder en duidelijk. Ook de tips van de docent is handig.

4/5
Frans voor beginners

prima produkt

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!