Gratis studiegids

Psychologie- en Coachingsopleidingen

Wil jij weten hoe de menselijke psyche in elkaar steekt? Waarom mensen doen wat ze doen? En hoe je gedrag kunt beïnvloeden? Dan zit je met een psychologie opleiding, of een cursus coaching van NHA helemaal goed!
 

In 85 jaar heeft NHA een enorme onderwijservaring opgebouwd. Bij NHA studeer je niet alleen met kwaliteitsmateriaal maar ook waar en wanneer jij wilt. In je eigen tempo en met behulp van jouw privédocent volg jij een opleiding die bij jou past. Start vandaag nog!

Wil je eerst zeker weten of een opleiding bij jou past?

  • Volg een gratis proefles
  • Of schrijf je meteen in en krijg jouw opleiding 15 dagen vrijblijvend op proef!

 

Welke opleiding kies jij? 
 

 

Een duwtje in de juiste richting

We kunnen vaak meer dan we zelf denken. Maar soms hebben we een duwtje in de juiste richting nodig. Leer over jezelf, je vrienden, familie en andere relaties. Ontdek hoe je door aandacht te besteden aan de realiteit, in plaats van ervoor weg te vluchten, veel problemen kunt oplossen. Breid je vaardigheden uit met de Psychologie- en Coachingsopleidingen van NHA!

 

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Er valt altijd iets te leren en je stopt dus nooit met groeien. Wil jij meer uit het leven halen? Met een positievere instelling in het leven staan? Of juist anderen daarbij helpen? Zet die eerste stap met een van onze opleidingen.

De psychologie en coaching zijn brede en interessante disciplines. Bij NHA kies jij daarom uit tal van verschillende thuisstudies op het gebied van coaching of psychologie. Met behulp van jouw privédocent studeer je waar je wilt, wanneer je wilt. Met slechts enkele uren studie per week, werk jij naar een officieel erkend diploma.

Kies de opleiding die bij jou past!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!