Gratis studiegids

Cursussen in Amsterdam volgen?

Benieuwd welke cursussen je in Amsterdam kunt volgen? Lees hier de mogelijkheden én ontdek welke vorm van studeren het beste bij jou past.     

  

Mogelijkheden cursussen in Amsterdam

Je wilt graag een cursus in Amsterdam volgen, omdat je bijvoorbeeld woonachtig bent in de directe omgeving van Amsterdam. Dat je graag in de omgeving van Amsterdam wilt blijven om een cursus te volgen, begrijpen wij helemaal. Want je hebt natuurlijk geen zin om uren te moeten reizen voor het volgen van een cursus.

Cursussen in Amsterdam kun je op twee manieren volgen. Je kunt kiezen voor een cursus waarbij je klassikale lessen volgt of je kiest voor een cursus die je thuis in jouw eigen tempo kunt volgen.  

We weten allemaal dat het verkeer in Amsterdam dagelijks voor veel vertraging zorgt. Wanneer jij kiest voor klassikale lessen op locatie moet je dus rekening houden met jouw reistijd. Want wanneer het druk is in het centrum, kan jouw reistijd zomaar eens verdubbelen. Daarnaast kan ook het vinden van een parkeerplaats een behoorlijke uitdaging én een flinke kostenpost zijn.

Besteed jij deze kostbare tijd liever aan iets anders of aan het studeren zelf? Dan is een thuiscursus de perfecte keuze voor jou. Deze thuiscursussen in Amsterdam kun je dus gewoon vanuit huis volgen.

  

Thuiscursussen in Amsterdam

De cursussen in Amsterdam die je vanuit huis kunt volgen bij NHA, zijn onder te verdelen in vijf hoofdonderwerpen. Je kunt namelijk kiezen voor:

  

Een aantal populaire cursussen in Amsterdam zijn de cursus Spaans, Basiskennis Boekhouden (BKB) en Excel. Je volgt deze cursussen in Amsterdam vanuit huis via jouw laptop/computer of middels het bijgeleverde papieren studiemateriaal.   

Wil jij tijdens het volgen van een cursus in Amsterdam juist graag contact met studiegenoten én worden begeleid door een persoonlijke docent? Geen zorgen, ook bij NHA kun je contact opnemen met jouw studiegenoten en ontvang je feedback en tips van jouw persoonlijke docent op het door jou ingeleverde huiswerk.

 

Creatieve cursussen in Amsterdam

Ben jij op zoek naar creatieve cursussen in Amsterdam? Kijk dan eens tussen de creatieve cursussen in de categorie hobbycursussen van NHA. Ben jij bijvoorbeeld gek op tekenen en schilderen of wil jij graag leren handletteren? Dan zijn de creatieve cursussen in Amsterdam écht iets voor jou!

Nu je weet welke mogelijkheden er zijn tot het volgen van cursussen in Amsterdam is het aan jou om een keuze te maken. Ga jij voor een thuisstudie, een creatieve cursus in Amsterdam of toch voor een klassikale opleiding?
 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!