Gratis studiegids

Ledenvoordeel FNV

Jouw voordeel: 12% korting op het lesgeld voor FNV-leden

Als FNV-lid krijg je 12% korting op het lesgeld van alle NHA opleidingen en cursussen. Starten kan elke dag van het jaar. Je bepaalt je eigen studietempo en dankzij de hulp van jouw docent sta jij er nooit alleen voor! 

Kies uit alle 600 opleidingen en cursussen, zoals Duits, Nagelstyling, Budgetcoach, Kalligrafie, Massage of Fotografie.

Bekijk onze website voor meer informatie over onze opleidingen. Of vraag een gratis studiegids aan of bel met een van onze studieadviseurs. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer (077) 306 70 00. Inschrijven kan telefonisch of via onze website. Vermeld bij het inschrijven altijd de naam van de bond en je FNV-lidnummer.
 

Zo werkt het:

  De FNV kortingscode voor 12% korting is 12%NHA4FNV

  Vul de code in bij stap 3 van het inschrijfproces.

  Er wordt een extra invulveld zichtbaar. Noteer hierin de naam van de bond + jouw FNV-lidnummer.

 
Voorwaarden

  • De korting geldt alleen voor nieuw af te sluiten cursussen en opleidingen.
  • De korting kan niet achteraf worden verstrekt en is niet inwisselbaar tegen contanten.
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Je ontvangt wel het welkomstcadeau (geldt niet met STAP-subsidie).
  • De korting is niet geldig in combinatie met het STAP-budget. 
  • De korting is geldig voor inschrijvingen tot 31 december 2023.

 

Of maak gebruik van € 1.000,- STAP-subsidie

Met het STAP-budget kun je € 1.000,- subsidie krijgen van de overheid om een arbeidsmarkt-relevante opleiding te volgen. STAP staat voorStimulering Arbeidsmarkt Positie. Iedereen in Nederland, tussen de 18 jaar en de AOW-leeftijd, mag dit jaar een opleiding volgen op kosten van de overheid. Zo draagt de overheid bij aan een goede inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

NHA is erkend opleider voor deze subsidie. Dit betekent dat je voor € 0,- eigen bijdrage een opleiding mag volgen bij NHA, zolang deze arbeidsmarkt-relevant is. Kies bijvoorbeeld voor een cursus Office, Life Coach, Makelaar, Boekhouden of Medisch Secretaresse. Lees hier alle informatie over het STAP-budget.


Over NHA

NHA is al 85 jaar één van de grootste opleiders voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. NHA biedt ruim 600 studies aan die jij thuis kunt volgen. Via onze digitale leeromgeving word je begeleid door jouw NHA-vakdocent. Je kunt elke dag van het jaar starten en bent geen tijd kwijt met reizen. Deze onderwijsmethode biedt veel flexibiliteit: jij bepaalt je eigen studietempo!

 
Onze nieuwste cursussen

NHA is continu bezig om nieuwe cursussen te ontwikkelen. Zo blijft ons aanbod aansluiten op de vraag en ontwikkelingen in de markt. Dit zijn de nieuwste cursussen die je nu bij NHA kunt volgen: 

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!