Gratis studiegids

Ben jij klaar voor de volgende STAP-aanmeldronde?

Nieuws Leestijd: 2 Minuten

De volgende aanmeldronde voor de STAP-subsidie start binnenkort. Dat betekent dat jij nu de tijd hebt om je voor te bereiden op jouw subsidieaanvraag. Jouw STAP-aanvraag kun je pas indienen op het moment dat de volgende aanvraagperiode start. Lees hier wat jij nu al kunt doen om straks te profiteren van € 1.000,- gratis opleidingsbudget!

STAP-aanmeldronde

Met het STAP-budget maak jij kans om, in veel gevallen volledig kosteloos, een NHA-opleiding te volgen waarmee je jouw positie op de arbeidsmarkt kunt verbeteren. Via deze overheidssubsidie krijg jij € 1.000,- gratis STAP-budget om een opleiding naar keuze te volgen.

Lees alles over het STAP-budget

 

Bereid je voor op de tweede STAP-aanmeldronde

Wil jij ook profiteren van het STAP-budget? Je kunt je nu alvast voorbereiden op de volgende aanmeldronde die op vrijdag 1 juli om 10.00 start. Bekijk nu alvast ons opleidingsaanbod en kies welke STAP-opleiding jij wilt volgen. Vraag dan ook direct een STAP-aanmeldbewijs aan. Die heb je namelijk nodig voor jouw aanmelding bij het UWV.

Ook is het slim om alvast een reminder in je agenda te zetten voor vrijdag 1 juli. Als jij op tijd klaar zit voor de start van de aanmeldronde heb je meer kans om verzekerd te zijn van jouw STAP-budget. Er is namelijk maar beperkt budget beschikbaar en voor deze subsidie geldt: op is op!

Op vrijdag 1 juli kun je jouw aanvraag indienen via de website van het UWV (stapuwv.nl). Bekijk ook alvast ons STAP-aanmeldproces stappenplan. Zo weet jij straks precies hoe je jouw aanvraag bij het UWV indient.

 

Bekijk onze STAP-opleidingen »

 

 



Voor de aanvraag van jouw STAP-budget bij het UWV heb je een DigiD nodig. Heb jij nog geen DigiD? Ook deze kun je nu al aanvragen via de website van DigiD. Er gaan enkele werkdagen overheen voor je jouw DigiD ontvangt, dus zorg dat je dit op tijd aanvraagt! Zorg ook dat je jouw inloggegevens bij de hand hebt wanneer de aanmeldronde start. 

 

Blijf op de hoogte van het laatste STAP-nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de STAP-subsidie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang jij al het nieuws over STAP direct in jouw inbox.
 

Ja, ik wil graag updates over STAP ontvangen!  

Succesvol aangemeld!

 
 

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

Heb jij nog vragen over het STAP-budget? Of twijfel je welke STAP-opleiding het beste bij jou past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!


Lees ook: Profiteer maximaal van je STAP-budget met een combinatiecursus

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!