Menu
Gratis studiegids

Informatie voor bedrijven 

NHA verzorgt niet alleen opleidingen voor particulieren. Ook bedrijven, instellingen, overheden en re-integratiebedrijven maken veelvuldig gebruik van de expertise en jarenlange ervaring.


Starten op elke dag van het jaar en studeren in eigen tijd en tempo

Starten met één van onze 500 opleidingen en cursussen kan op elke dag van het jaar. En het studietempo bepaalt de cursist zelf. De persoonlijke docent past de studiebegeleiding aan op het tempo van de cursist. Flexibiliteit op en top.

Advies op maat

Bel (077) 306 70 00 voor gericht advies. De adviseurs beantwoorden vragen en adviseren op werkdagen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan ook middels onderstaand formulier. Advies op maat is binnen bereik.

Bedrijfsgids aanvragen

Bedrijfsgids aanvragen / Contact bedrijven

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens contactpersoon


Sluiten

Voordelen van een NHA-studie voor bedrijven:

1. Een bedrijfsopleiding volgen bij NHA hoeft nooit ten koste te gaan van de arbeidstijd. Medewerkers studeren thuis in hun eigen tijd. Met begeleiding door een ervaren docent via internet en helemaal in hun eigen tempo. Alles wordt perfect geregeld van inschrijving of opleidingsplan tot en met het examen.

2. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het voortgezet onderwijs.  

3. NHA garandeert voordelige lesgelden. Een garantie die bevestigt dat kwaliteit niet (te) duur hoeft te zijn.

4. Alle studiematerialen worden rechtstreeks naar de cursist(en) verzonden. De factuur gaat desgewenst rechtstreeks naar het bedrijf toe.

5. Medewerkers zijn extra gemotiveerd en brengen de nieuw opgedane kennis in de praktijk.

6. De werkgever biedt middels een opleiding een zeer gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarde aan.

Voordelen van een NHA-studie voor werknemers:

1. prettig studeren in het eigen tempo voor een veelgevraagd diploma;
2. verdere ontplooiingsmogelijkheden;
3. door kennisvergroten meer plezier in het werk;
4. kansen op promotie vergroten.

Extra korting bij inschrijving meerdere cursisten

Wanneer je meerdere cursisten voor (bedrijfs)opleidingen bij ons aanmeldt, kom je in aanmerking voor een aantrekkelijke extra korting op het lesgeld. Bel voor een offerte op maat met (077) 306 70 00 of mail naar [email protected].

 

Referenties

NHA heeft met haar bedrijfsopleidingen in de afgelopen jaren werknemers van talloze bedrijven en instellingen opgeleid. O.a. voor de NS, Xerox, KPN, Rabobank, Claudia Sträter, Heineken, Unilever, EMI Music, Koninklijke Sphinx, Edet, Nefit, American Express, Amici, Texaco, Red band/Venco, Lease plan, Achmea, Adecco, Aegon, Atos Origin, PSV, Roda JC, Belastingdienst, Capgemini, Essent, Fbto, Hema, Ikea, Kamer van Koophandel, Mexx, Océ, Ohra, Philips, Sony, Yacht, Polaroid, Ahold, Ministerie van Justitie, Nike, Bruna, Leolux, Akzo Nobel, Universiteit van Amsterdam, Unigro, Nationale Nederlanden, ABN-Amro, DHL, Univé, Phillip Morris, Diaconessehuis Utrecht, DSM, ING bank, duizenden midden- en kleinbedrijven, tal van gemeenten, ministeries, universiteiten, ziekenhuizen en huisartspraktijken, diverse re-integratiebedrijven en het UWV.

Medewerkers aanmelden voor een cursus of opleiding?

Meld een medewerker eenvoudig aan via deze site. Het inschrijfformulier biedt de mogelijkheid om de cursus naar een medewerker te laten sturen en de factuur naar het bedrijf.

Meerdere medewerkers aanmelden en in aanmerking komen voor een extra afnamekorting?
Bel (077) 306 70 00 of mail naar [email protected]

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!