Gratis studiegids

WIL JIJ MEER NAAR BUITEN DIT VOORJAAR? 

Ben jij het slechte winterweer ook zo zat? Wil je graag meer tijd buiten doorbrengen en genieten van de natuur? Het weer wordt steeds beter en dat betekent dat we weer volop naar buiten kunnen. Met een (hobby)cursus voor buiten zorg jij ervoor dat je optimaal van de mooie dagen kunt genieten!

 

 

 

Meer tijd voor jezelf en minder stress?

Ben je ook altijd zo druk en kun je wel wat meer tijd voor jezelf gebruiken? Het voorjaar is het perfecte moment om een leuke nieuwe hobby te starten! En veel hobby’s kun je perfect buiten doen. Zo krijg je meer frisse lucht én maak je tijd voor ontspanning. Jouw stress verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Denk bijvoorbeeld aan een cursus Fotografie of een cursus Moestuinieren. Of kom helemaal tot rust in jouw tuin met de cursus Yoga. Bij NHA vind je meer dan 60 hobbycursussen: er zit dus altijd een hobby tussen die bij jou past! 

 

Vind jouw hobbycursus »

 

Review cursus Bloemschikken: 
"Ik was op zoek naar iets nieuws naast mijn werk en hou van tuinieren en bloemen. De cursus bloemschikken is een erg leuke aanvulling bij deze interesses en ik leer weer nieuwe technieken. Zeer tevreden dus en ook fijn dat ik het in mijn eigen tempo kan doen."

 

 

Of droom je van een baan in de buitenlucht?

Heb je een baan waarbij je het grootste gedeelte van de dag binnen zit? Zou je graag meer tijd in de natuur willen doorbrengen en droom je van een baan in de buitenlucht? Maak je droom werkelijkheid met een beroepsopleiding, want het is nooit te laat voor een carrièreswitch.  

Minder lang achter een computerscherm zitten, meer beweging en lekker in de buitenlucht werken. Het kunnen allemaal redenen zijn om afscheid te nemen van je kantoorbaan. Ondersteun andere mensen als wandelcoach, ga aan de slag als BOA, geef bootcamps als personal trainer of kies uit een van onze andere 300 beroepsopleidingen.
 

Vind jouw beroepsopleiding »

 

Review opleiding Wandelcoach:
"Tot nu toe vind ik de cursus vrij gevarieerd in opdrachten. De opbouw is logisch en de tools die ik zocht krijg ik tot nu toe ook. Wat ik leuk vind aan mijn zelfstudie is dat ik 2 opleidingen in 1 keer kan combineren (life- en wandelcoach). Mijn liefde voor de natuur komt hierdoor ook terug in het ondersteunen van de client."

 

Vraag nu een gratis proefles aan!

Heb je een opleiding gevonden die bij jou past? Ben je nog niet helemaal zeker of een thuisstudie iets voor jou is? Geen probleem! Met een gratis proefles ervaar je zelf de vele voordelen van thuis studeren in je eigen tempo. Vraag dus nu een proefles aan voor de opleiding van jouw keuze! 

 

Vind jouw opleiding »

 Vraag direct je gratis proefles aan!

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!