Gratis studiegids

Back2School: Top 5 cursussen

Nieuws Leestijd: 1 Minuten

De zomer zit er weer bijna op en dat betekent maar 1 ding; we gaan weer terug naar school. Basisschool, middelbare school, universiteit of een thuisstudie. Waar jij komend schooljaar ook door gaat brengen, we kunnen soms allemaal wel wat hulp gebruiken om de dagen een beetje makkelijker te maken.

backtoschool

Time Management

We hebben het drukker dan ooit. En toch kun je nóg meer van je to-do-list afvinken! Efficiënter werken is de sleutel tot succes, want productiviteit is waar we het allemaal voor doen. Leer hoe je meer uit je tijd haalt met een cursus Time Management. Studie? Check! Huishouden? Check! Vrije tijd? Dubbel check!

 

Snel typen

Wist je dat je ook enorm veel tijd kunt besparen als je over goede typvaardigheden beschikt? Niet alleen tijdens je studie, maar ook voor werk of thuis. Met een cursus Snel Typen werk je niet alleen aan je snelheid maar leer je ook foutloos blind typen.

 

Mindfulness

Druk met studie, vrienden, hobby’s en meer? De cursus Mindfulness brengt jou terug in balans. Vind rust in jezelf, verminder stress en word beter bewust van jezelf en je omgeving. Voortaan sta jij sterker in je schoenen!

 

Stressmanagement

Stress is niet altijd negatief. Gezonde spanning houdt ons scherp. We zijn meer gemotiveerd en onthouden de stof beter. Maar té veel spanning heeft ook negatieve effecten. Blijf jij in je hoofd hangen? Vind je geen rust of ontspanning? Tijd om in te grijpen! Leer stress om te buigen naar gezonde spanning met een cursus Stressmanagement!

 

Office 365

Microsoft Office, het is een begrip in de wereld van tekstverwerken, cijfers invoeren en presentaties maken. Op school, in het bedrijfsleven en zelfs privé. We gebruiken het overal. Een cursus Office 365 komt dus altijd van pas. Met deze back2school cursus zorg jij dat je voorbereid aan het jaar begint.

 
Lees ook: Studeer jij aan een bureau op je slaapkamer? Dit is waarom je dat beter niet kunt doen!

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!