Gratis studiegids

Taalcursussen

Een taal leren doe je bij NHA

Een taal leren?  Wil je bijvoorbeeld Tsjechisch leren of je Spaanse taalvaardigheden verbeteren met een cursus Spaans? Of ga je juist richting zakelijke correspondentie of wil je misschien gebarentaal leren? NHA is thuis in taalcursussen. Of je nu je (zakelijke) communicatieve vaardigheden wilt verbeteren of je verstaanbaar wilt maken op vakantie: een talencursus van NHA vergroot je wereld. Je kunt rekenen op een kwalitatief aanbod, waaronder de bekroonde talencursus Business English. Kies een cursus uit het onderstaande aanbod.

Taalcursussen vanuit het Nederlands

Snel een taal leren vanuit het Nederlands of Engels

Wil je graag je taalvaardigheden vergroten, voor welke reden dan ook? Bij NHA heb je de keuze uit tientallen cursussen waarmee je vanuit het Nederlands een compleet nieuwe taal kunt leren. Enkele populaire cursussen zijn de cursus Italiaans, Spaans en de cursus Frans. De iets uniekere cursussen zijn te volgen vanuit het Engels, zoals Japans, Afrikaans en Punjabi.

Een groot aantal talen zijn verdeeld in een beginners module en een gevorderden module. Deze zijn samen of apart te bestellen. Ben je dus al bekend met een taal, dan kun je in een aantal gevallen ook op een hoger niveau instromen. Dit maakt een taal leren voor iedereen efficiënt en uitdagend!

Easy Learning systeem

Stap voor stap een taal leren zoals een kind zijn moedertaal leert: dát is de insteek van het door NHA ontwikkelde easy learning systeem. Met de focus op praktisch en actief taalgebruik, en minder op  grammatica, zul je al snel na het begin van je taalcursus resultaat merken. Het bewezen systeem heeft reeds bij veel cursisten zijn vruchten afgeworpen, en dit kan het ook voor jou gaan doen. Bekijk dus snel ons cursusaanbod en kies een taal die bij jou past. 

Taalcursussen

Snel een buitenlandse taal leren vanwege een congresbezoek of je verdiepen in de taal van je vakantiebestemming: NHA biedt taalcursussen voor schriftelijke en mondelinge communicatie. Een taalcursus van NHA volg je in je eigen tempo.  Waar en wanneer je wilt.


Van Roemeens tot Italiaans en van Zweeds tot Chinees: de hoge kwaliteitsstandaard die het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap vereist voor het voortgezet onderwijs past NHA ook toe op alle taalcursussen.

Daarom studeren bij NHA

  • 50% korting
  • 15 dagen gratis op proef
  • Een van de grootste taalopleiders van Nederland
  • Spreek al in 3 maanden een taal
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 nrto keurmerk
Tablet incl. toetsenbord
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!