ChatGPT  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
ChatGPT
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€349,00
314,10
of 
3 x €115,20
4.3/5

Beoordeeld door 3 student(en)

 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Effectief werken met AI leer je in de cursus ChatGPT

Maak kennis met de fascinerende wereld van ChatGPT! Ontdek hoe je de meest effectieve prompts schrijft, hoe je ChatGPT kunt inzetten om je werk te optimaliseren en hoe de herkomst én toekomst van AI eruit zal zien met de cursus ChatGPT.

ChatGPT, ontwikkeld door OpenAI, is een geavanceerd taalmodel dat in staat is om mensachtige interacties te simuleren en een breed scala aan taken uit te voeren. Deze chatbot is bijvoorbeeld niet alleen in staat om teksten in een handomdraai te genereren, maar ook om codevoorbeelden te schrijven in verschillende programmeertalen.

Ontdek deze en talloze andere mogelijkheden van ChatGPT en duik dieper in de wereld van AI. Na het afronden van de cursus ChatGPT ben jij in staat om deze chatbot efficiënt in te zetten voor je werk. Jij hebt een grote voorsprong op anderen, want jij weet hoe je ChatGPT op de best mogelijke manier kunt benutten. Een groot voordeel!

 

Ontdek en doorgrond ChatGPT met deze cursus

Deze boeiende cursus over ChatGPT is geschikt voor iedereen die de wereld van ChatGPT wil ontdekken en doorgronden. Heb jij moeite om ChatGPT op de juiste manier aan te sturen? Krijg je teksten die niet helemaal aansluiten op jouw wensen? Of ben je benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden die ChatGPT te bieden heeft? Dan is dit de perfecte cursus voor jou!

Of je nu een beginner bent die worstelt met de bediening van de chatbot of een enthousiaste ontdekker die meer diepgang wil, deze cursus ChatGPT voorziet in alle niveaus van nieuwsgierigheid en vaardigheid. Ontdek, leer en beheers ChatGPT in jouw eigen tempo!

 

Word een meester in AI

Ontrafel de mysteries van ChatGPT en word een meester in AI. Deze cursus ChatGPT heeft als doel om jou de benodigde kennis te geven om de chatbot optimaal in te kunnen zetten voor je werk. Of je nu een marketeer, programmeur of visionair bent, je leert ChatGPT begrijpen en toepassen. Daarnaast leer je ook hoe je het ethisch verantwoord gebruikt.

Je leert niet alleen de toepassingen van ChatGPT begrijpen, zoals spraakgestuurde functionaliteiten en commerciële chatbots, maar ook de uitdagingen en risico's in de ontwikkeling ervan. Daarnaast komt ook de achtergrond en de technologie achter ChatGPT aan bod tijdens deze cursus. Praktisch gezien leer je hoe je ChatGPT effectief kunt gebruiken, inclusief het opstellen van optimale prompts en het begrijpen van instellingen.

 

Jij weet hoe je écht goed met ChatGPT werkt!

Na afronding van de opleiding ben je een specialist die veelvuldig geraadpleegd zal worden door collega’s. Het management zal je zeker gaan raadplegen wanneer het advies wenst over de inzet van AI en ChatGPT in de organisatie. Je bent dan namelijk niet meer iemand die meepraat over AI omdat iedereen erover praat, maar iemand die weet hoe het werkt en die deze kennis inzet in het dagelijkse werk.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma cursus ChatGPT

In de cursus ChatGPT komen diverse onderwerpen aan bod. Enkele van deze onderwerpen zijn:

 • De achtergrond van ChatGPT
 • De technologie achter ChatGPT
 • Toepassingen van ChatGPT
 • Ontwikkeling van ChatGPT
 • Impact op de samenleving
 • De toekomst van ChatGPT
 • Ethiek
 • Heel veel praktische toepassingen en voorbeelden

 

Stel de perfecte prompts samen

Na het succesvol afronden van deze cursus ChatGPT ben je niet langer een toeschouwer, maar een meester in de wereld van ChatGPT. Je kunt met zelfvertrouwen de perfecte prompts samenstellen en de chatbot moeiteloos aansturen.

Geen enkel aspect van deze AI-chatbot blijft voor jou verborgen; je hebt de sleutel tot zijn diepste geheimen. Verwarrende en onduidelijke teksten behoren tot het verleden, want jij bezit de kennis en vaardigheden om ChatGPT soepel te laten functioneren.

Sta klaar om indruk te maken met je nieuw verworven expertise en dompel jezelf onder in de grenzeloze mogelijkheden van ChatGPT!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over ChatGPT, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

6/10
ChatGPT

Ik vind het vooral heel veel herhaling van de voordelen en gevaren van ChatGPT. Ik had gedacht (of gehoopt) dat er meer aandacht besteed zou worden aan het daadwerkelijk gebruiken van ChatGPT, tips en tricks over hoe je het programma zo optimaal mogelijk kan inzetten.

10/10
ChatGPT

Als je nog weinig weet van AI, is dit een prima cursus om de basiskennis en vaardigheden tot je te nemen.

10/10
ChatGPT

Voldoet volledig aan de verwachtingen.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen: elke dag en dicht bij huis

Deze opleiding kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend.
 • examen maken kan ook in Paramaribo en Curaçao
   

Aanmelding
Aanmelden voor het examen kan eenvoudig via Plaza. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. ChatGPT valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de opleiding ChatGPT uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met deze opleiding ChatGPT, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur cursus ChatGPT

Voor de cursus ChatGPT staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 à 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

 

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

ChatGPT

€349,00 €314,10
of  3x 115,20
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!

€349,00 €314,10
of  3x 115,20
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!