Cursus Koreaans  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Cursus Koreaans
taalapp4
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€189,00
170,10
of 
6 x €31,50
 • Nu met gratis Taal-app
 • Leer Koreaans vanaf de basis
 • 17 uitgebreide lessen
 • Afronding: Certificaat van deelname
 • Studieduur: 6 maanden
ALGEMEEN

Leer de taal van Noord- en Zuid-Korea: volg de cursus Koreaans

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Het schiereiland Korea bestaat uit het communistische Noord-Korea en het kapitalistische Zuid-Korea. In beide landen is Koreaans de nationale taal. Wereldwijd spreken zo'n 78 miljoen mensen Koreaans. Wil jij je ook verdiepen in deze boeiende taal? Schrijf je in voor de cursus Koreaans en begin meteen met Koreaans leren!

In Zuid-Korea zijn veel grote multinationals gevestigd met handelsbetrekkingen in Europa. De Koreanen stellen het bijzonder op prijs wanneer je de moeite neemt je in hun taal te verdiepen.

Een cursus Koreaans kan je dus veel opleveren als je voor zakelijke redenen naar Zuid-Korea reist. Maar ook als je het voor je plezier doet is Koreaans leren zeker de moeite waard. 
 

Benieuwd of deze cursus Koreaans iets voor jou is?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles
De eerste stap naar Koreaans leren heb jij al gezet!


Cursus Koreaans: verdiep je in taal én cultuur

In de cursus Koreaans maak je ook kennis met de cultuur van beide landen. Zo komen er verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan de orde. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek brengt aan de hoofdsteden Pyongyang (Noord-Korea) of Seoul (Zuid-Korea). 

Leuk feitje: het Koreaans heeft een eigen alfabet. Het Hangul is het enige oorspronkelijke alfabet van het Verre Oosten. 

Koreaans leren en complexe karakters begrijpen

Ga jij de uitdaging aan? Wil je jouw omgeving versteld doen staan en die Koreaanse zakenrelatie in zijn eigen taal aanspreken? Wil jij Koreaans leren en de complexe karakters van het Hangul kunnen begrijpen? Verdiep je in de taal en cultuur van Korea met de cursus Koreaans. Start vandaag nog met Koreaans leren bij NHA.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Koreaans

In de taalcursus Koreaans maak je kennis met het Koreaanse schrift. Het gebruik van de voor ons vreemde karakters is beslist even wennen, maar het maakt de lesstof wel extra leuk en uitdagend.

Woordenschat

In de taalcursus Koreaans leer je onder meer uitdrukkingen voor:

 • basisconversatie, zoals begroetingen;
 • cijfers en tijd;
 • de weg vragen;
 • noodgevallen en medische vragen;
 • eten en drinken, winkelen en ontspanning.


De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. De speelse lesopbouw zorgt ervoor dat je je woordenschat in hoog tempo uitbreidt. Ook jij kunt Koreaans leren! 

Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

CERTIFICAAT

Certificaat 

Je kunt aan het eind van de cursus kosteloos een Certificaat van deelname ontvangen.

 

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Cursus Koreaans valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je

Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de cursus Cursus Koreaans uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze taalcursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past. De cursus bestaat uit digitale geluidsbestanden, een studiewijzer, een cursusmap met alle lessen (ook zeer geschikt als naslagwerk), oefeningen met antwoorden en woordenlijsten.

Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Dat maakt Cursus Koreaans leren bij NHA nog leuker.


Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je direct in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Koreaans heeft een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Leerboeken

Voor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. 

Ringband

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 077-30 67 000. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Koreaans  

Schrijf nú in voor de Cursus Koreaans en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Koreaans

€189,00 €170,10
of  6x 31,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp

€189,00 €170,10
of  6x 31,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Spreek al in  3 maanden  een taal
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!