Gratis studiegids

NHA wint voor de tweede keer op rij de 'Website van het Jaar' award

Nieuws Leestijd: 2 Minuten

Donderdagavond viel NHA opnieuw in de prijzen tijdens de uitreiking van de ‘Website van het Jaar’ awards. Voor de tweede keer op rij is de website verkozen tot Beste Website van het Jaar in de categorie Educatie & Opleiding. Op de feestelijke award night in Amsterdam werd de publieksprijs door presentator Humberto Tan uitgereikt aan het team van NHA.

NHA%20Website%20van%20het%20Jaar%202022

Jaarlijks strijden verschillende Nederlandse websites in 39 categorieën om de titel ‘Website van het jaar’. Tijdens de verkiezing, georganiseerd door media platform Emerce, kon het publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete website.
 

NHA voor de vierde keer in de prijzen gevallen

Vorig jaar mocht NHA de prijs voor Beste Website ook al in ontvangst nemen. In totaal is het de vierde keer dat we deze prijs hebben gewonnen. Ook in 2018 en 2011 mocht NHA zich Beste Website van het jaar noemen.

Het winnen van de prijs houdt in dat de website het beste werd beoordeeld op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Binnen de categorie Educatie en Opleiding won NHA het van andere grote namen zoals LOI, NTI, de Universiteit van Amsterdam en WRTS.

“Onze cursisten staan voor ons op de eerste plek. Zij hebben
het mogelijk gemaakt om deze prijs in ontvangst te nemen en daar zijn
we bijzonder trots op.”

Rob Frencken, directeur
 

Publieksprijs voor Beste Website

Dat het een publieksprijs betreft, maakt het feestje voor NHA extra speciaal. We hechten veel waarde aan de mening van onze cursisten. Het winnen van deze publieksprijs is daarom de kroon op het werk van ons team.

Directeur Rob Frencken: “Onze cursisten staan voor ons op de eerste plek. Zij  hebben het mogelijk gemaakt om deze prijs in ontvangst te nemen en daar zijn we bijzonder trots op.”

De missie van NHA

NHA is een Limburgs familiebedrijf uit Panningen en één van de grootste opleiders van Nederland op het gebied van thuisstudies. NHA is opgericht door een onderwijzer die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen.

85 jaar later staat de derde generatie aan het roer en heeft de opleider een aanbod van ruim 600 thuisstudies. Meer dan 2 miljoen personen volgden inmiddels een cursus of opleiding van NHA.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!