Gratis studiegids

NHA opnieuw verkozen tot 'Beste Website van het Jaar' 2021

Nieuws Leestijd: 2 Minuten

We zaten even in spanning maar donderdag werd bekendgemaakt dat NHA voor de derde keer verkozen is tot Beste Website van het Jaar 2021 in de categorie Educatie & Opleiding. Dit houdt in dat NHA gemiddeld het hoogst beoordeeld is op verschillende kwalitatieve kenmerken. In 2011 en 2018 mocht NHA deze award ook al in ontvangst nemen. Bij deze willen we dan ook iedereen die op ons gestemd heeft ontzettend bedanken!    

NHA-website-van-het-jaar-2021

De publieksprijs voor ‘Website van het Jaar’ wordt jaarlijks uitgereikt binnen 39 verschillende categorieën. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen, namelijk voor populairste en beste website. Ook zijn er prijzen te winnen voor de populairste en beste app. De verkiezing wordt georganiseerd door online business website Emerce. 

Binnen de categorie Educatie & Opleiding won NHA het van andere genomineerden als o.a. LOI, NTI, Squla, Wikipedia, de Universiteit van Amsterdam en de Erasmus Universiteit Rotterdam. NHA is vorig jaar een andere weg ingeslagen met de lancering van een nieuwe propositie. De propositie ‘Dit is jouw tijd’ wijst mensen op het belang van een zinvolle tijdsbesteding en hoeveel levensgeluk studeren kan opleveren.   
 

Publieksprijs werd trots in ontvangst genomen  

Ook directeur Rob Frencken is erg blij met het ontvangst van de publieksprijs. “Het is geweldig dat we met ons familiebedrijf zo’n mooie prijs in ontvangst mogen nemen. Afgelopen jaren hebben we vele nieuwe opleidingen gelanceerd en is er samen met alle medewerkers en docenten ontzettend hard gewerkt aan het bieden van een optimale leerervaring.” 


“Onze missie is om goed onderwijs bereikbaar te maken voor iedereen. Dat we daar nu deze erkenning voor krijgen, is natuurlijk de kers op de taart.” 

- Rob Frencken, Algemeen directeur bij NHA   
 

Limburgs familiebedrijf met 85 jaar ervaring 

NHA is één van de grootste opleiders in Nederland op het gebied van thuisstudies. Het Limburgse familiebedrijf uit Panningen biedt ruim 500 verschillende beroepsopleidingen, start je eigen zaak-, talen- en hobbycursussen aan. De afgelopen 85 jaar volgden naar schatting meer dan 2 miljoen cursisten een opleiding van NHA. Het bedrijf werd opgericht door een onderwijzer die het onderwijs betaalbaar en bereikbaar wilde maken voor iedereen. Hoge kwaliteit tegen betaalbaar lesgeld, dat is nog altijd de missie van NHA. 


Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!