Keyboard  

Tijdelijk met GRATIS tablet 10% korting met LENTE10
Keyboard
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
239,00
of 
12 x €22,00
4.4/5

Beoordeeld door 25 student(en)

 • Begeleiding van muziekdocent
 • Praktijkgerichte cursus
 • Handige geluidsbestanden
 • Afronding: NHA-getuigschrift
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Cursus Keyboard: speel al binnen vier weken je eerste nummers

Denk je dat keyboard leren spelen aangeboren muzikale gaven vereist? Dat is een misverstand. Met de cursus Keyboard van NHA leert iedereen snel en eenvoudig keyboard spelen. Ook als het notenschrift nieuw voor je is. Ervaar het zelf en schrijf je in voor de cursus Keyboard!

In deze Keyboard cursus maak je kennis met het keyboard door middel van vingeroefeningen. Je speelt eerst met één hand en daarna met twee.

Ook maak je in de cursus kennis met het notenschrift. Akkoorden, maatsoorten herkennen en de betekenis van de viool- en de bassleutel: voor je er erg in hebt, heb jij het spelen op een keyboard in de vingers.
 

Het product kan afwijken van de foto.


Keyboard leren spelen in alle muziekstijlen

De meest uiteenlopende muziekstijlen komen in de Keyboard cursus aan bod: van country tot heavy metal en van disco tot barok. Vanaf de eerste les leer je bekende melodieën spelen en binnen 4 weken beheers je al enkele songs.

Bij de Keyboard cursus horen ook luisteroefeningen. Luister naar muziek en muziekfragmenten die de lesstof ondersteunen.

Neem je eigen spel op en stuur je opname naar je leraar of lerares. Je ontvangt vervolgens aanwijzingen die je spel verbeteren.

Cursus Keyboard: leer een veelzijdig instrument bespelen

Het keyboard is een eenvoudig bespeelbaar en daardoor een geliefd instrument. Op allerlei soorten feesten en op recepties waar live muziek wordt gespeeld is het keyboard onmisbaar. Het is altijd een bron van plezier voor gasten en feestgangers.

Walsen, schuifelen of swingen; uit het keyboard tover je alle soorten ritmes en klanken moeiteloos tevoorschijn. Soms klinkt er een accordeon, soms een elektrische gitaar, een viool of zelfs een compleet orkest.

Door het indrukken van een aantal knoppen kan het keyboard eenvoudig geprogrammeerd worden. Ook jij kunt binnenkort degene zijn die iedereen op een feest verrast met het spelen van mooie melodieën of populaire songs, en het laten klinken van swingende ritmes. Schrijf je nu in voor de cursus Keyboard en start direct met oefenen!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Programma Keyboard

Het keyboard bevat vele programmeerfuncties die je kunt inschakelen. Maar melodieën ontstaan niet vanzelf door op een knop te drukken. Daarom is het belangrijk dat je op het toetsenbord leert spelen. In deze Keyboard cursus laten we je op een plezierige manier kennismaken met vele vingeroefeningen.

De lessen in deze cursus Keyboard zijn zo opgebouwd dat je eerst met één hand en daarna met twee handen leert spelen. Het notenschrift leer je spelenderwijs kennen. Ook het spelen van akkoorden en het herkennen van maatsoorten komen aan de orde.

Enige voorkennis van muziektheorie zal je helpen de mogelijkheden van het instrument helemaal te benutten. Dus ook als jij al keyboard speelt maar nog geen noten kunt lezen is deze cursus erg nuttig. Terwijl je thuis oefent, ontdek je stap voor stap de vele mogelijkheden van dit boeiende instrument. Na 4 weken kun je zelfs al aardig wat songs spelen.

Cursus Keyboard: leer bekende melodieën spelen

Al vanaf de eerste les leer je bekende melodieën spelen. Later kun je hier helemaal jouw eigen invulling aan geven. De meest uiteenlopende stijlen komen in de cursus Keyboard aan bod. Jouw leraar geeft je de mogelijkheid om zowel populaire als klassieke muziek te maken. Dit instrument biedt zoveel mogelijkheden als er smaken zijn: van country, disco, rock en pop tot heavy metal!

Bij de cursus Keyboard horen ook luisteroefeningen. De stof die in een les wordt behandeld, wordt in deze oefeningen ten gehore gebracht.

Inclusief digitale geluidsbestanden

De lessen zijn voorzien van luister- en speeloefeningen. De geluidsbestanden vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone.

Cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID

De cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID bestaat uit 96 lessen (dus 48 lessen extra!). Stap voor stap leer je spelen op dit fantastische instrument. Zo ontwikkel je jouw muzikale kunnen nog verder. Welke variant je ook kiest, je zult al snel met veel plezier jouw eerste melodieën spelen.

Beide cursussen beginnen op hetzelfde niveau.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Keyboard, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Keyboard Extra Uitgebreid

Duidelijk les materiaal. Niveau is goed.

8/10
Keyboard

Leerstof is duidelijk maar kan verbeterd worden met foto's hoe de handen geplaatst moeten worden. Leuk om te volgen, ook voor een beginner. Als je er voldoende tijd insteekt pak je het snel op !

8/10
Keyboard Extra Uitgebreid

Hele leuke cursus. Heb er echt plezier in en mee. Lessen zijn duidelijk beschreven en per les niet te veel informatie waardoor goed te volgen. Het enigste nadeel is dat het soms lang duurt eer het huiswerk nagekeken wordt hierdoor raak ik de continuïteit in de lessen kwijt. Ik bedoel hiermee dat ik bv met les 18 bezig ben maar dat les de lessen vanaf 13 nog beoordeelt terug moeten komen. Desondanks ben ik blij dat deze cursus heb gekocht,

10/10
Keyboard Extra Uitgebreid

duidelijke cursus nadeel huiswerk duurt te lang dat het beoordeeld is

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift Keyboard

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).
 

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Leer in je eigen tempo - waar je maar wilt

De cursus Keyboard  ontvang je in enkele deelzendingen wanneer je kiest voor Extra Uitgebreid. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de cursus Keyboard uitstekend te combineren met een drukke baan of met andere hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd leren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-cursussen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke begeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met de cursus Keyboard, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën.

STUDIEDUUR

Studieduur cursus Keyboard

Beginners

Voor beginners duurt de cursus Keyboard 12 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Extra uitgebreid

De extra uitgebreide cursus Keyboard duurt 24 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

KEYBOARD

Keyboard

Het product kan afwijken van de foto.

 
Specificaties

 • 61 aanslaggevoelige toetsen;
 • LED beeldscherm;
 • Ingebouwde versterker en speakers;
 • 254 klanken (piano, orgel, drum, snaar, blaas enz);
 • 254 begeleidingsstijlen;
 • Single Chord en Fingered Chord functie;
 • Sustain en vibrato effecten ingebouwd;
 • Sync en fill-in knop;
 • Opnamefunctie;
 • Percussieritmes programmeerbaar;
 • 24 demosongs
 • Inclusief adapter;
 • Inclusief microfoon;
 • Hoofdtelefoonaansluiting;
   

Als je onze cursus Keyboard spelen wilt volgen, maar nog niet in het bezit bent van een professioneel keyboard, hebben wij een mooie aanbieding voor jou. Samen met een van de grootste keyboardfabrikanten selecteerden wij het professionele Fazley keyboard. Bij deelname aan onze cursus keyboard betaal je slechts € 59,- voor dit professionele keyboard!

Bestellen

Wil je het Fazley keyboard bij jouw cursus ontvangen, geef dit dan aan bij inschrijving. Je ontvangt het keyboard én de eerste lessen snel in huis. Natuurlijk kun je het keyboard ook tijdens de cursus nog bestellen.

Garantie

Je ontvangt 3 jaar volledige fabrieksgarantie op jouw keyboard. NHA registreert de exacte aankoopdatum voor jou. Bij het keyboard ontvang je een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

LESGELD

Lesgeld

Keyboard
€239,00
of  12x 22,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€239,00
of  12x 22,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Keyboard Extra Uitgebreid
€439,00
of  24x 20,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€439,00
of  24x 20,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Met persoonlijke begeleiding
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Duidelijk les materiaal. Niveau is goed.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!