Cocktails Maken  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Cocktails Maken
Inclusief%20gratis%20materialenpakket%201122x315
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€319,00
287,10
of 
4 x €75,60
 • Met begeleiding van vakdocent
 • Incl. gratis materialenpakket
 • Video's met Victor Abeln
 • Afronding: NHA-getuigschrift
 • Studieduur: 4 maanden
ALGEMEEN

Volg de cursus Cocktails Maken met Nederlands bekendste barman Victor!

Leer de meest verrukkelijke cocktails te maken met niemand minder dan barman Victor Abeln! Victor is een ware cocktailkunstenaar en kan van ieder drankje een heerlijke cocktail maken. Zou jij graag willen leren hoe je een prachtig uitziende én heerlijk smakende cocktail kunt maken? Dan zit je met deze cursus Cocktails Maken helemaal goed!

Barman Victor Abeln neemt je mee op een reis door de heerlijke wereld van cocktails. We beginnen bij de fascinerende geschiedenis van de cocktail en reizen verder via verschillende continenten naar de eindbestemming.

En die eindbestemming? Dat is dat jij in staat bent om verrukkelijke en prachtig uitziende cocktails helemaal zelf te kunnen maken. Van Manhattan tot (blue) Hawaii, je gaat het allemaal zien in deze cursus Cocktails Maken.

 

Word thuis-bartender met de Cocktail cursus

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame cursus over cocktails maken? Wil je weten hoe je de perfecte cocktail mixt en serveert? En wil je je vrienden verrassen met overheerlijke zelfgemaakte cocktails? Dan is de cursus Cocktails Maken echt iets voor jou!

Deze cocktail cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van heerlijke cocktails, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt. Het is perfect voor thuis bartenders die graag hun vaardigheden willen verbeteren en hun vrienden en familie willen verrassen met zelfgemaakte cocktails.

Ook is de cocktail cursus geschikt voor professionals in de horeca die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden en hun gasten willen trakteren op verfrissende en smaakvolle drankjes.

Tijdens deze cursus leer je alles over het mixen van de meest verrukkelijke cocktails, onder leiding van niemand minder dan Nederlands bekendste barman Victor Abeln. Van klassieke cocktails zoals de Martini en de Margarita tot trendy drankjes zoals de Aperol Spritz en de Moscow Mule, je zult het allemaal leren in deze cursus Cocktails Maken.

Daarnaast krijg je handige tips over de juiste ingrediënten, technieken en presentatie. Jij zult de gangmaker zijn van ieder feest, want met jouw skills maak je vrienden. Niemand kan om jouw zelfgemaakte cocktails heen. Want zeg nu zelf, wie wil er nou geen heerlijke cocktail drinken die perfect gemixt is en er prachtig uitziet?

Met de handige tips die je tijdens deze cursus krijgt, zul je in staat zijn om de meest indrukwekkende cocktails te maken. De cursus geeft jou de skills om de aandacht te trekken tijden ieder feestje, of gewoon thuis met vrienden.

 

Van ingrediënt tot presentatie

Het doel van de cursus Cocktails Maken is om jou om te toveren tot een echte cocktailmeester. Na het afronden van deze cursus ben jij in staat om de meest indrukwekkende en heerlijke cocktails te maken. Of het nu gaat om een klassieke Negroni, een verfrissende Daiquiri of een trendy Mojito, jij draait er je hand niet voor om.

Tijdens de cursus maak je gebruik van talloze video’s met Victor in de hoofdrol. Hij leidt je stap voor stap door het proces van het maken van cocktails heen.

Je leert tijdens de cocktail cursus niet alleen alles over de juiste ingrediënten en hoe je ze moet mengen, maar ook over de beste technieken om de perfecte cocktail te maken. En niet te vergeten, je leert ook hoe je jouw cocktails op een professionele manier kunt presenteren, zodat ze niet alleen heerlijk smaken, maar er ook geweldig uitzien.

Dus als je op zoek bent naar een toffe en uitdagende cursus die je de vaardigheden bijbrengt om zelf de meest fantastische cocktails te maken, dan is de cursus Cocktails Maken perfect voor jou!

 

Inclusief gratis materialenpakket

Bij deze cocktail cursus ontvang je een gratis materialenpakket voor het maken van cocktails. Alles wat je nodig hebt om te kunnen starten met cocktails maken, vind je in dit pakket. Laat je verrassen en ga meteen aan de slag! 

In het pakket tref je de volgende producten aan:

 • Boston shaker set
 • Muddler
 • Barlepel
 • Hawthorn zeef
 • Jigger 20/40ml
 • en 2 Freeflow-schenktuitjes.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod in de cursus Cocktails Maken:

 • Geschiedenis van de cocktail
 • Introductie van de bar
 • Balans en synergie
 • Gerijpte dranken
 • Likeuren, versterkte wijnen en cocktail bitters
 • Cocktail bereidingstechnieken
 • Klassieke cocktails
 • Huisgemaakte ingrediënten
 • IJs en garneringen
 • Signature-cocktail

 

Dit alles onder begeleiding van onze expert Victor. Stap voor stap neemt hij je mee in de wereld van de cocktails. Met zijn tips maak je in een handomdraai overheerlijke cocktails. Laat die feestjes maar komen. Cheers! 

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).
 

NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Leer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de cursus Cocktails Maken uitstekend te combineren met een drukke baan of met andere hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd leren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-cursussen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke begeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met de cursus Cocktails Maken, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus Cocktails Maken staat een totale studieduur van 4 maanden wanneer je een gemiddeld studietempo aanhoudt. Het gemiddelde tempo ligt op ongeveer 3 uur per week.

Uiteindelijk studeer je met NHA in je eigen tempo. Je kunt dus ook minder lessen per maand bestuderen, wat uiteraard ook invloed heeft op de totale studieduur.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

MATERIALENPAKKET

Materialenpakket Cocktails Maken

Bij deze cocktail cursus ontvang je een gratis materialenpakket voor het maken van cocktails. Alles wat je nodig hebt om te kunnen starten met cocktails maken, vind je in dit pakket. Laat je verrassen en ga meteen aan de slag! 

In het pakket tref je de volgende producten aan:

 • Boston shaker set
 • Muddler
 • Barlepel
 • Hawthorn zeef
 • Jigger 20/40ml
 • en 2 Freeflow-schenktuitjes.

 

LESGELD

Lesgeld

Cocktails Maken

€319,00 €287,10
of  4x 75,60
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!

€319,00 €287,10
of  4x 75,60
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Met persoonlijke begeleiding
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!