Windows  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Windows
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€319,00
287,10
of 
7 x €45,45
4.3/5

Beoordeeld door 11 student(en)

 • Voor Windows 11
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 7 maanden
ALGEMEEN

Start de cursus Windows 11 en haal meer uit je pc

De kans is groot dat je een computer hebt met Windows. Dit is namelijk het meestgebruikte besturingssysteem. Windows is een ontzettend uitgebreid besturingssysteem waar je heel veel mee kunt. Wil jij je kennis vergroten over Windows 11, de nieuwste versie van dit populaire besturingssysteem? Vind de weg als geen ander en leer Windows 11 kennen met deze uitgebreide cursus Windows 11.

Je legt een uitstekende basis waar je zowel op je werk als thuis ontzettend veel aan hebt. Heb jij een pc met Windows 11, maar loop je regelmatig tegen problemen aan? Kan jij bepaalde functies of instellingen maar niet vinden? Of heb je het idee dat je Windows 11 niet optimaal benut? Dan zit je met deze cursus helemaal goed!
 

Basisvaardigheden onder de knie krijgen

Deze cursus Windows 11 is een heldere en toegankelijke introductie in het gebruik van het besturingssysteem Windows.

De cursus Windows 11 begint bij de absolute basis. Geen zorgen dus als je helemaal niets van dit besturingssysteem af weet. Ben je wel al een klein beetje bekend met Windows 11? Dan ontdek je misschien toch nog wel zaken waar je geen weet van had! Windows is een systeem waar iedereen mee kan werken, maar tevens vol geheimen zit.

Na het volgen van deze uitgebreide cursus weet jij je weg te vinden. Je gaat leren hoe je je computer gebruikt voor talloze mogelijkheden. Een brief tikken in Word is voor jou straks geen enkel probleem. Maar ook berekeningen maken, foto’s opslaan, e-mails versturen en internetten kun jij geheel zelfstandig. Er zal een wereld voor je open gaan wanneer je al deze mogelijkheden onder de knie hebt.

Alles wat je leert tijdens deze cursus Windows 11 kun je in het dagelijkse leven toepassen. Dat maakt deze cursus zo geschikt voor iedereen die zich graag wil ontwikkelen op het gebied van computergebruik.
 

Veel handige oefeningen in deze cursus Windows 11

Je gaat ontzettend veel leren over Windows 11. Alle lessen zijn overzichtelijk weergegeven en gemakkelijk te volgen. Wat je niveau op computergebied ook is, deze cursus Windows 11 helpt je verder.

Stap voor stap neemt de cursus je mee en leidt je naar de plek waar je moet zijn. Kom je er niet helemaal uit? Je kunt tijdens de cursus Windows 11 altijd je docent om raad vragen.

Je gaat veel oefenen met verschillende opdrachten. Daarnaast krijg je ook wat theoretische achtergrond kennis, maar het accent van deze cursus ligt op de praktijk. Door het vele oefenen tijdens de lessen krijg je de nieuwe vaardigheden snel onder de knie.
 

Leer veilig je computer te gebruiken

Behalve dat je dagelijkse vaardigheden gaat leren zoals internetten en foto’s opslaan, ga je ook een aantal belangrijke technische handelingen leren. Niet schrikken, dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het absoluut niet. Met de hulp van onze cursus Windows 11 gaat je dat gemakkelijk lukken.

Wanneer je op de hoogte bent van een aantal technische handelingen, dan kun jij je altijd veilig bewegen op je computer. Je kunt je pc onderhouden en je gegevens op de juiste manier beveiligen. Geen zorgen dus over onveilig gebruik van de computer. En dat maakt deze cursus Windows 11 helemaal compleet!
 

Geen Windows 11, maar Windows 10 op je pc?

Heb jij Windows 10 op je computer? Maar wil je toch deze Windows cursus graag volgen? Dat is gewoon mogelijk! Je kunt je Windows 10 gratis upgraden naar Windows 11. Dit is ook aan te raden, want Windows 11 is beter beveiligd en kent allerlei handige functionaliteiten die Windows 10 niet kent.

In de cursus Windows 11 staat precies uitgelegd hoe je Windows 10 kunt upgraden naar Windows 11. Mocht je dus niet over de juiste Windows versie beschikken, dan word je stap voor stap uitgelegd hoe je aan Windows 11 komt. En daarna kun je meteen verder met de cursus.
 

Ideaal voor beginners

Heb je geen of weinig kennis van computers? Dan is deze Windows 11 cursus een slimme keuze. Leg een goede basis en je zit voortaan vol vertrouwen achter je pc.

Heb je de smaak te pakken? Je kunt daarna nog tal van andere cursussen volgen, bijvoorbeeld de cursus Office, Excel of Word.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Windows

Windows is een zogenaamd grafisch besturingsprogramma. Met Windows bestuur je je computer zeer eenvoudig met behulp van je muis. Alle mogelijkheden zijn op het scherm in de vorm van gemakkelijke menu's en pictogrammen (kleine afbeeldingen) te vinden. In deze praktische cursus leer je om te gaan met de vele mogelijkheden van het besturingsprogramma.

Je leert hoe je de computer kunt gebruiken voor een groot aantal dagelijkse dingen: brieven tikken, berekeningen maken en gegevens bijhouden. Ook technische handelingen voor het onderhouden van je machine en het veiligstellen van gegevens komen aan bod. Natuurlijk besteden we in deze cursus ook aandacht aan moderne communicatie als e-mail en het internet. Al de eerste les breng je achter je computer door.

Daarnaast zul je ook wat theoretische achtergronden leren. De cursus Windows blijft echter vooral een praktische cursus. Nadat je het werken met Windows onder de knie hebt kun je gaan werken met de vele toepassingspakketten, waaronder Office.

Windows & Office

Van alle pakketten onder Windows wordt Office het meest gebruikt. Als je Office beheerst, heb je bij veel werkgevers een streepje voor. De mogelijkheden van dit pakket zijn erg uitgebreid. Uiteraard heeft NHA ook voor dit pakket een speciale cursus ontwikkeld.

De cursus Office is een perfecte aanvulling op Windows. In deze cursus leer je tekstverwerken (Word), rekenen met een Spreadsheet (Excel), gegevensbeheer (Access), de elektronische agenda (Outlook) en presenteren (PowerPoint). De cursussen Windows en Office vullen elkaar perfect aan. 

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Windows, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Windows 11

Ziet er goed uit, ben nog maar net begonnen.

10/10
Windows 11

Bij deze cursus kun je nu makkelijk je huiswerk via de e-mail insturen. Bij een vorige cursus moest je eerst een Word bestand maken.Wat ik erg lastig vind

10/10
Windows 11

Duidelijke uitleg. Goede feedback

6/10
Windows 11

Ik loop tegen wat problemen aan qua wat ik op mijn computer nodig heb. Bv. WordPad heb ik er niet op zitten en play store ook niet. Ik ga aan mijn leraar vragen wat ik daaraan kan doen maar zover ben ik nog niet. Eerst de les doornemen en alle vragen verzamelen en dan de vragen opsturen. Ik vind het wel fijn dat dat mogelijk is. Word vervolgd dus.

DIPLOMA

Diploma Windows

Bij NHA rond jij je opleiding af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen: elke dag en dicht bij huis

Deze opleiding kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend;
 • examen maken kan ook in Paramaribo en Curaçao.

Aanmelding
Aanmelden voor het examen is heel eenvoudig. In het lespakket tref je een uitnodiging aan om je aan te melden voor het examen. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. Enige ervaring met de computer is gewenst.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Windows valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus Windows uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland! 

Wanneer je start met de cursus Windows, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus Windows staat een studieduur van 7 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: (077) 306 70 00. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Windows 11

€319,00 €287,10
of  7x 45,45
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!

€319,00 €287,10
of  7x 45,45
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Bij deze cursus kun je nu makkelijk je huiswerk via de e-mail insturen. Bij een vorige cursus moest je eerst een Word bestand maken.Wat ik erg lastig vind

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!