Gratis studiegids

Maak werk van je passie!

VAN PASSIE VOOR OPRUIMEN NAAR PROFESSIONAL ORGANIZER

 

 
Wil jij ook werk maken van je passie? Met een opleiding maak jij van je hobby je beroep! Bijvoorbeeld met de opleiding Professional Organizer. Stop met dromen, start met doen! 

Heb jij een passie voor opruimen en geniet je ervan om orde te scheppen in chaos? Droom jij er wel eens van om meer met dat talent te gaan doen? Wacht dan niet langer en zet die eerste stap.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

 

Bekijk de opleiding   

Of kies uit een van onze andere 600 opleidingen


 

"Met de opleiding Professional Organizer van NHA

maakte ik echt werk van mijn talent"

 

Word opruimcoach net als Merel

Merel had altijd al een passie voor opruimen. Het belang van opruimen en overzicht houden gaf ze altijd al mee aan haar kinderen, want een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd. Toen ze de opleiding Professional Organizer van NHA tegenkwam, besloot ze dat het tijd was om werk te maken van haar talent voor opruimen. En met succes! 

Merel: “Ik heb al heel veel mensen geholpen. Orde scheppen in chaos voor ze, heerlijk! Opruimen, dat geeft gewoon rust.”

 

Opruimen als carrière

Kun jij ook niet tegen rommel en orden jij het liefst alles in bakjes, manden en mappen? Is jouw kledingkast gesorteerd op kleur? Ben jij het helemaal eens met de uitspraak 'een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd'? Dan is een carrière als professional organizer echt iets voor jou! 

Als professional organizer kun jij echt werk maken van jouw talent voor opruimen. Jij helpt anderen om orde te scheppen in chaos. Met jouw begeleiding help je jouw cliënten op weg naar een georganiseerd huis én een georganiseerde geest. Een beroep dat veel voldoening oplevert voor jou en je cliënten. 

 

 

Professional organizer worden

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als professional organizer? Met de opleiding Professional Organizer van NHA leer je hoe je zelf van start gaat met het begeleiden van cliënten. Je leert hoe je anderen begeleidt bij het maken van keuzes over spullen, documenten en tijd. Zo zorg je ervoor dat zij weer structuur en overzicht krijgen. 

 

“Ik heb al heel veel mensen geholpen.

Orde scheppen in chaos voor ze, heerlijk! 

 

Tijd voor iets anders

Ben jij klaar om van je passie je werk te maken? Goei het roer om en ga voor die carrièreswitch! Met een opleiding ontwikkel jij je eenvoudig verder. Bij NHA volg je een thuisstudie waarbij je volledig in je eigen tempo kunt studeren. Jij beslist zelf waar en wanneer je studeert.

Kies je voor een opleiding van NHA? Dan word je begeleid door een ervaren vakdocent die jouw huiswerk voor je nakijkt en al je vragen beantwoordt. Zo kun je flexibel studeren, maar sta je er nooit alleen voor!

 

Geaccrediteerde opleiding

Onze Professional Organizer opleiding is geaccrediteerd door de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) en door de beroepsvereniging KTNO. Je bent bij ons dus verzekerd van een kwalitatieve opleiding. 
 

 

 

Iets voor jou?

Ben jij enthousiast geworden en wil je net als Merel van opruimen jouw werk maken? Vraag dan nu een gratis proefles aan van onze thuisstudie Professional Organizer.

 

Ja, ik wil een gratis proefles   

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!