Gratis studiegids

Maak werk van je passie! 

VAN THUISBAKKER NAAR PROFESSIONEEL BANKETBAKKER

 

 

Wil jij ook werk maken van je passie? Met een opleiding maak jij van je hobby je beroep! Bijvoorbeeld met de opleiding Banketbakker. Stop met dromen, start met doen! 

Is het bakken van prachtige taarten jouw grootste hobby? Droom jij er wel eens van om meer met dat talent te gaan doen? Wacht dan niet langer en zet die eerste stap.

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

 

Bekijk de opleiding   

Of kies uit een van onze andere 600 opleidingen
 

 

"Ik bakte altijd al voor mijn dochters. Met de opleiding Banketbakker

van NHA heb ik werk gemaakt van mijn passie"

 

Word Banketbakker net als Jeroen

Jeroen was altijd al een echte hobbybakker. In zijn vrije tijd bakte hij de lekkerste taarten voor zijn twee dochters. Stiekem droomde hij ervan om ooit zijn eigen bakkerij te openen. Toen hij de opleiding Banketbakker van NHA tegenkwam, besloot hij dat het tijd was om echt werk te maken van zijn passie. En met succes!

Jeroen: “Ik opende mijn eigen bakkerij en nu verras ik de hele stad met mijn creaties. En mijn dochters? Die zijn nog steeds mijn grootste fans!”

 

Maak je bakkersdroom waar! 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij de deuren van je eigen bakkerij zou openen. Elke dag ben je bezig met het maken van de lekkerste taarten, gebakjes en luxe broden. Die droom kan werkelijkheid worden! Onze Banketbakker opleiding leidt jou al in 12 maanden op tot professioneel banketbakker. 

In deze opleiding ga je ook praktisch aan de slag met recepten. Het lesmateriaal is van professioneel niveau en helpt jou om je te ontwikkelen tot een echte banketbakker. Stap voor stap leer jij alles over de verschillende ingrediënten en werkwijzen, maar ook over de geschiedenis van producten.  

 

 

Tijd voor iets anders

Ben je ook toe aan een carrièreswitch? Veel mensen kiezen ervoor om van hun hobby hun werk te maken. Een beroepsopleiding kan je daarbij helpen! Met een thuisstudie van NHA studeer je in je eigen tempo en waar en wanneer het jou uitkomt. 

Tijdens je opleiding word je begeleid door een ervaren vakdocent. Je staat er dus nooit alleen voor. Je docent kijkt jouw huiswerk voor je na en geeft antwoord op al jouw vragen. Zo wordt studeren nog eenvoudiger! 

 

"Ik opende mijn eigen bakkerij en

nu verras ik de hele stad met mijn creaties"

 

Iets voor jou?

Ben jij enthousiast geworden en wil je net als Jeroen jouw bakkersdroom waarmaken? Vraag dan nu een gratis proefles aan van onze thuisstudie Banketbakker.

 

Ja, ik wil een gratis proefles   

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!