Frans voor Gevorderden  

Tijdelijk met GRATIS tablet
Frans voor Gevorderden
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
199,00
of 
12 x €18,50
4.5/5

Beoordeeld door 20 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor begeleiding van Frans docent
 • Met luister-& spreekoefeningen
 • Afronding: NHA-instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Frans voor Gevorderden leren?
Ga voor een praktische cursus van NHA!

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Heb je de basis van de Franse taal al onder de knie? Wil je jouw kennis van deze taal vergroten? Dan zit je met Frans voor Gevorderden helemaal goed. Je vergoot je woordenschat en verbeter je uitspraak zodat jij je in elke situatie verstaanbaar kunt maken.

   Leer Frans op ERK-niveau B1
   Studeer met hulp
van een ervaren vakdocent
   
Inclusief video's, geluidsfragmenten en woordentrainingen

Een goede beheersing van de Franse taal is niet alleen maar kennis van een vreemde taal. Doe jij zaken met Franse partners, maak je regelmatig een zakenreis naar Frankrijk of werk je in een internationaal veld waar je regelmatig met Franse mensen te maken krijgt? Dan is Frans voor Gevorderden een mooie aanvulling op je CV.

Wil jij je Frans perfectioneren voor je volgende vakantie? Jouw vakantie naar Frankrijk wordt zoveel leuker als jij je goed verstaanbaar kunt maken! Deze cursus Frans is ontwikkeld op ERK-niveau B1. Daarmee kun jij je dus prima redden in allerlei situaties! 
 

Leer de Franse taal vloeiend spreken

Met de Frans voor Gevorderden cursus zet je in op het perfectioneren van jouw talenkennis. Je verbetert je luister-, lees- en spreekvaardigheid. Elke les breid jij je woordenschat verder uit.  Met herkenbare en alledaagse situaties vergroot je jouw talenkennis zodat je wordt voorbereid op de praktijk.

Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog gemakkelijker. Zo perfectioneer jij jouw uitspraak in de Frans voor Gevorderden cursus. Uitspraak van een taal leer je namelijk pas écht wanneer je de woorden zelf uitspreekt.
 

"Mijn ervaring met NHA is heel goed!"

Arno Weijers volgt de cursus Frans voor Gevorderden:
"Ik volg deze cursus Frans om goed contact te kunnen hebben met de lokale bevolking tijdens mijn vakantie. Door persoonlijke gesprekken krijg je veel meer informatie over het land en de mensen. 

Mijn ervaring met NHA is heel goed. De theorie wordt goed behandeld en van alle nieuwe woorden leer je de uitspraak met geluidsbestanden. De lessen worden ook snel nagekeken. Naast Frans volg ik ook nog de cursus Italiaans. Deze foto is gemaakt in Italië, bij het Lago di Toval."

 

Verbeter je CV met de cursus Frans voor Gevorderden!

De cursus Frans voor Gevorderden is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Franse taal nodig hebt in je carrière. Het is een wereldtaal, en Frans leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.

Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.
 

Voor elk niveau Frans een geschikte cursus

Heb jij al kennis van de Franse taal maar wil je nog beter Frans leren spreken? Dan is Frans voor Gevorderden geschikt voor jou!

Denk je toch nog niet over genoeg kennis te beschikken om Frans voor Gevorderden te kunnen doorlopen? Geen probleem. Bij NHA kun je ook Frans voor Beginners volgen als jij bij de basis wilt beginnen.

Heb je wel al kennis van deze taal maar zou een opfrisser niet verkeerd zijn? Volg dan de complete cursus Frans voor Beginners en Gevorderden. Op die manier fris je jouw kennis op en leer je vervolgens de taal vloeiend spreken. Met deze complete cursus bespaar je ook nog eens tijd én geld.
 

Bekijk de video en ontdek hoe Lynn topsport combineert met de cursus van Frans van NHA.

 

Cursus Frans voor Gevorderden: gratis proberen

Weet je niet goed hoe ver jouw kennis van deze taal rijkt en of je al toe bent aan de Frans voor Gevorderden cursus? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de gratis proefles. Zo maak je kennis met de cursusinhoud en ontdek je de manier van studeren.

Biedt de proefles niet voldoende informatie? Dan kun je de complete cursus bestellen en 15 dagen gratis proberen.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Programma

Frans voor gevorderden

Heb jij Frans voor Beginners afgerond? Of is jouw basiskennis van de Franse taal al op een redelijk niveau en wil je deze graag verbeteren? Dan kun je jouw talenkennis op een unieke wijze ontwikkelen met Frans voor Gevorderden. Aan de hand van deze cursus leer je jouw taalgebruik te verbeteren. Niet alleen jouw woordenschat groeit, maar ook jouw kennis van de grammatica en uitspraak.

Tijdens de Frans voor Gevorderden cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • op de camping;
 • in het hotel;
 • bij de bank;
 • in het restaurant;
 • het openbaar vervoer;
 • bij de dokter.

 

Frans voor Beginners of de complete cursus Frans

Behalve Frans voor Gevorderden, biedt NHA ook Frans voor Beginners aan.

Als je meteen inschrijft voor de cursus Frans "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien Frans voor Gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden Frans leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

 

Video’s, geluidsfragmenten en interactieve Woordentrainingen

Aan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Franse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Frans voor Gevorderden, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Frans voor Gevorderden

Duidelijk lesmateriaal en grammaticale samenvatting van de docent!!

8/10
Frans voor Gevorderden

Op zich goed verzorgd en inhoudelijk prima materiaal. Vocabulaire zou wel iets pittiger mogen. Als er iets op gevonden zou kunnen worden om conversatie te bevorderen, zou dat een goede aanvulling zijn. Zeer tevreden over reactiesnelheid en opmerkingen van de docent.

8/10
Frans voor Gevorderden

Het is fijn om op mijn eigen tijd mijn lessen op te pakken. Ook de beoordeling is goed, ik ontvang goede tips en feedback. Kortom, ik vind het heerlijk om bezig te zijn met de Franse taal!

8/10
Frans voor Gevorderden

Ik kan niet duidelijk op de site vinden welk erk niveau de cursus Frans voor gevorderden heeft, ook niet of er een vervolg op deze cursus te volgen is bij het nha

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je Frans voor Gevorderden af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Examen

Deze taalcursus kun je afronden met een examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend;

Aanmelding
Aanmelden voor het examen is heel eenvoudig. In het lespakket tref je een uitnodiging aan om je aan te melden voor het examen. Het examengeld bedraagt € 132,50.
Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

Getuigschrift

Na afloop van de Frans voor Gevorderden kun je voor € 29,- een NHA-getuigschrift aanvragen, wanneer je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor gemiddeld een voldoende (5,5 of hoger) hebt behaald.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

Vooropleiding

Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Frans voor Gevorderden valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de Frans voor Gevorderden uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd de Frans voor Gevorderden leren op de manier die het beste bij jou past.

Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Dat maakt een taal leren bij NHA nog leuker.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Wanneer je start met deze cursus, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

Studiemateriaal NHA

STUDIEDUUR

Studieduur

Ga uit van een studieduur van ongeveer 12 maanden wanneer je in het gemiddelde tempo van 4 uur per week studeert. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen, jij bepaalt het tempo. Uiteraard verkort dit de studieduur.

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Frans voor Gevorderden  

Schrijf je nú in voor de Frans voor Gevorderden en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Frans voor Gevorderden
meest gekozen Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
€259,00
of  12x 24,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
€199,00
of  12x 18,50
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Nu met gratis Taal-app 
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Het is een prettige cursus die aanhaakt bij dagelijkse dingen, vakanties, eten en drinken. De teksten lijken actueel. De wijze waarop je langzaam maar zeker beter frans leert schrijven en spreken is heel prettig.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!