Cursus Engels voor Beginners  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Cursus Engels voor Beginners
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
€199,00
179,10
of 
12 x €16,65
4.5/5

Beoordeeld door 36 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor begeleiding van Engels docent
 • Met luister-& spreekoefeningen
 • Afronding: University of Cambridge diploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Snel Engels leren spreken en begrijpen? Volg de cursus Engels voor Beginners

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Wil jij graag snel de basis van het Engels onder de knie krijgen? Kennis van de Engelse taal komt altijd van pas. Tijdens een reisje naar Londen, in je werk, bij het kijken van films of als je via internet iets bestelt bij Amazon. Met de cursus Engels voor Beginners van NHA leer jij snel en eenvoudig de Engelse taal. Schrijf je in voor een gratis proefles! 

        Leer Engels op ERK-niveau A2
       
Behaal een erkend Cambridge diploma
        Inclusief
video's, geluidsfragmenten en woordentrainingen

Engels is een toonaangevende wereldtaal. Ruim een derde van de wereldbevolking is Engelstalig of spreekt Engels als tweede taal. Niet gek dus dat Engels ook de meest gesproken taal is bij internationale contacten.

Onze eigen taal bevat ook veel Engelse leenwoorden. Daardoor ken je vaak al meer Engelse woorden dan je denkt. In de cursus Engels voor Beginners bouw je je Engelse woordenschat snel op. 

Benieuwd of deze cursus Engels voor Beginners iets voor jou is?
Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles

Leer snel en eenvoudig Engels

In de cursus Engels voor Beginners leer jij snel en eenvoudig Engels spreken en begrijpen. Grammatica komt wel aan bod, maar daar ligt zeker niet de nadruk op.

Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM ben jij al snel in staat om een gesprekje te voeren. Je woordenschat gaat met sprongen vooruit. Jumpstart your English met de beginnerscursus Engels van NHA!

Cursus Engels voor Beginners: aanvulling op jouw CV!

De cursus Engels voor Beginners is ook erg geschikt om te volgen als je kennis van de Engelse taal nodig hebt voor je werk. Engels is een wereldtaal, en voor bepaalde functies is het Engels leren een belangrijke aanvulling op je CV.

Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten of collega’s. Met deze cursus Engels voor Beginners vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden. 
 

Praktische cursus Engels voor Beginners

De cursus Engels voor Beginners is erg praktijkgericht. Je leert de taal met alledaagse situaties en herkenbare voorbeelden. Van dagelijkse gesprekken over het weer tot het vragen naar de weg. Ook typische vakantiesituaties komen aan bod, zoals eten bestellen in een restaurant en jezelf verstaanbaar maken in een winkel.

Elke les heeft een heldere opzet. Zo leer jij met dagelijkse gesprekken of verhalen de taal spreken, schrijven en lezen. Je maakt vertaalopdrachten en gaat aan de slag met luisteroefeningen via digitale geluidsbestanden.

Kies je voor een studie met hulp? Dan kun je zelf ook geluidsbestanden inspreken en naar je docent sturen. Hij of zij controleert dan je uitspraak. Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog gemakkelijker.

Behaal een internationaal erkend Cambridge diploma

De cursus Engels voor Beginners is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau A2. NHA biedt ook een cursus Engels voor Gevorderden aan, deze is erkend op ERK niveau B1. Na afloop van de cursus kun je deelnemen aan het Cambridge English examen. Zo kun je het wereldwijd erkende diploma behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.

Het Cambridge English examen wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Deelnemen aan dit examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop van de cursus Engels voor Beginners ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.

 

Fris je kennis op met de cursus Engels voor Beginners

De cursus Engels voor Beginners is een aanrader als je deze taal zakelijk of privé af en toe nodig hebt. Ook als jij al enige basiskennis van het Engels hebt, maar je je kennis wilt opfrissen is deze cursus geschikt voor jou. Binnen korte tijd voer jij vol vertrouwen je eerste gesprekken in het Engels.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma cursus Engels voor Beginners

Cursus Engels voor Beginners

Tijdens de cursus Engels voor Beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het voeren van dagelijkse gesprekken (hoe gaat het? waar kom je vandaan?);
 • winkelen;
 • familie;
 • bij de apotheek;
 • eten en drinken;
 • uitgaan.

Cursus Engels voor Gevorderden

Heb jij de cursus Engels voor Beginners afgerond? Of is jouw basiskennis van het Engels al op een redelijk niveau en wil jij meer leren? Bij NHA kun je jouw talenkennis verder ontwikkelen.

Met de cursus Engels voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik te perfectioneren. Ook vergroot je jouw woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Engels voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het parlement;
 • vrije tijd;
 • het reisbureau;
 • het restaurant;
 • in het hotel;
 • het openbaar vervoer.

Cursus Engels voor Beginners + Gevorderden: combi

Als je je meteen inschrijft voor de complete cursus Engels voor Beginners + Gevorderden is de totale cursusduur maar 15 maanden. Omdat de twee losse cursussen enige overlap hebben, bieden we deze combinatiecursus voordeliger aan. Zo bespaar je flink bij de aanschaf van jouw cursus.

Met slechts 3 maanden extra heb jij dan ook de cursus Engels voor Gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden Engels leren spreken dankzij het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.
 

Video’s, geluidsfragmenten en interactieve Woordentrainingen

Aan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Engelse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Engels voor Beginners, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Doorstroomopleiding Engels voor Gevorderden

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken.

8/10
Engels voor Beginners

De cursus Engels voor beginners bevalt me prima. Goede uitleg, goed te begrijpen, voor mij een fijne manier om te leren.

10/10
Engels voor Beginners

Omdat ik toch twee vliegen op een klap krijg Daardoor verberter ik twee talen hoor

10/10
Engels voor Beginners

Het is een opleiding die stapsgewijs vanaf de basis is opgebouwd. Door de tips hoe te leren die ik kreeg van de motivatiecoach en begeleiding van mijn docent gaat het tot nu prima. Ik moet wel zeggen dat ik meer tijd aan het leren besteed dan er op papier voor staat. Maar ik weet dat ik die tijd nodig heb door gezondheidsklachten.

DIPLOMA

Diploma Engels

Bij NHA rond jij je  Cursus Engels voor Beginners af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer jij er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

 

Examen voor wereldwijd erkend diploma Cambridge English

De cursus Engels voor Beginners kun je afsluiten met het Cambridge Examen A2 Key. Na de cursus Engels voor Gevorderden kun je deelnemen aan het Cambridge Examen B1 Preliminary. Cambridge English examens worden doorlopend in heel Nederland afgenomen.

De diploma’s worden internationaal erkend als bewijs van het niveau Engels door meer dan 25.000 scholen, universiteiten, werkgevers en overheidsorganisaties. Het examen effent de weg naar het hoger onderwijs en verbetert jouw kansen op een baan. Vanwege de wereldwijde erkenning vergroot je bovendien jouw keuzemogelijkheden voor studie of werk.

Voor meer informatie betreffende het examen zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar Cambridge Assessment English. 

NHA-examen

Deze taalcursus kun je ook afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Dagelijks kun je digitaal je examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt. Dit bespaart reistijd en je kunt meteen het examen maken als je de lesstof hebt afgerond. Je bepaalt zelf waar en wanneer je het NHA-examen wilt maken.Altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.
Jouw voordelen:

 • geen lange reistijd;
 • niet lang wachten op een examendatum. Je kunt je examen afleggen wanneer jij er klaar voor bent;
 • geen examenstress;
 • de uitslag van jouw examen is snel bekend;

Aanmelding
Aanmelden voor het examen is heel eenvoudig. In het lespakket tref je een uitnodiging aan om je aan te melden voor het examen. Het examengeld bedraagt € 132,50.

Bij NHA betaal je het examengeld pas bij aanmelding voor jouw examen.

NHA-getuigschrift

Na afloop van de Cursus Engels voor Beginners kun je een NHA-getuigschrift aanvragen, wanneer je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor gemiddeld een voldoende (5,5 of hoger) hebt behaald.

 

Vooropleiding

Voor deze cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Over NHA en de erkenning door het ministerie van onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Cursus Engels voor Beginners valt niet onder deze erkenning.

Kijk hier voor een lijst met alle opleidingen die wel onder deze erkenning vallen.


NHA best beoordeelde thuisstudie-opleider van Nederland!

Onderzoeksbureau Markteffect heeft onlangs een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de kwaliteit van thuisstudies. Meer dan 1.000 respondenten werd gevraagd hun thuisstudie-opleider te beoordelen. NHA werd daarbij beoordeeld als de beste thuisstudie-opleider van Nederland. 

Wij zijn enorm trots op onze docenten. Elke dag opnieuw doen zij hun uiterste best om onze studenten een perfecte begeleiding te bieden, en dat wordt dus gewaardeerd. Goed om te weten dat je bij NHA studeert bij de beste thuisstudie-opleider van Nederland!


Meer kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de Cursus Engels voor Beginners uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt het lespakket in een luxe ringband thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd de Cursus Engels voor Beginners leren op de manier die het beste bij jou past.

Met digitale geluidsbestanden voor luister- en spreekoefeningen!

De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving: NHA Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Dat maakt een taal leren bij NHA nog leuker.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in Nederland!

Wanneer je start met deze cursus, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra leuk.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video(’s) bekijken;
 • voorleesfunctie;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

Studiemateriaal NHA

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Engels voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 077-30 67 000. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Engels voor Beginners  

Schrijf je nú in voor de Cursus Engels voor Beginners en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Engels voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?Huiswerkcontrole door jouw persoonlijke vakdocent, mogelijkheid tot het stellen van vragen over de lesstof, bij een huiswerkscore van een voldoende of hoger de mogelijkheid tot het aanvragen van een getuigschrift. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!

€259,00 €233,10
of  12x 21,60
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp

€199,00 €179,10
of  12x 16,65
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen

Betaalt jouw werkgever mee?

Aarzel niet om je werkgever te vragen om je bij jouw studie financieel te steunen. Veel werkgevers stellen namelijk Persoonlijke Ontwikkel Budgetten beschikbaar voor zelfontwikkeling. Jouw werkgever heeft immers ook profijt van de studie die je volgt. Jij ontplooit jezelf en gaat jouw talenten beter benutten. Bovendien doe je alles in je eigen tijd. Bespreek gerust de mogelijkheden met je chef of de personeelsfunctionaris.

Een extra pluspunt voor jouw werkgever: NHA is Cedeo erkend. Dit belangrijke keurmerk binnen de HR-sector biedt zekerheid van kwaliteit. 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Start direct met de cursus
 • Nu met gratis Taal-app 
 • Lesgeld terug als je niet slaagt
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken.

Lees meer »
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!