Gratis studiegids

Laatste kans! STAP-ronde 3 juli gaat definitief door

Nieuws Leestijd: 2 Minuten

Goed nieuws! Vandaag is bekend geworden dat de geplande STAP-ronde van 3 juli definitief doorgaat. Maar mogelijk is dit één van de laatste kansen om nog € 1.000,- STAP-budget aan te vragen. Het STAP-budget verdwijnt namelijk in 2024. Loop deze kans dus niet mis en vraag nu alvast jouw STAP-aanmeldbewijs aan!

STAP-ronde-3-juli


Let op: na de STAP-ronde van 3 juli 2023 is het helaas niet meer mogelijk om STAP-budget aan te vragen. 

 

Helaas is de overheid van plan om het STAP-budget, een regeling waarbij iedereen die actief is op de arbeidsmarkt kans maakt op € 1.000,- gratis opleidingsbudget, per 2024 te beëindigen. De eerstvolgende aanmeldronde van 3 juli gaat gelukkig wel door!
 

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget is een subsidieregeling van de overheid. Hiermee kan iedereen die tussen de 18 jaar en de AOW-gerechtigde leeftijd is een beroepsgerichte opleiding volgen. Je krijgt daarbij van de overheid tot € 1.000,- subsidie voor je opleiding. Dankzij deze regeling kun je bij NHA veel opleidingen gratis volgen.

Welke opleiding je kiest bepaal je helemaal zelf. In ons aanbod STAP-opleidingen vind je meer dan 400 verschillende beroepsopleidingen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen in jouw carrière.
 

Vraag 3 juli jouw STAP-budget aan!

Wil jij nog profiteren van de STAP-regeling? Dan is het slim om nu al jouw STAP-aanmeldbewijs voor 3 juli aan te vragen! Het STAP-budget is helaas niet onbeperkt en er is veel belangstelling voor. Het is dus belangrijk dat je er op tijd bij bent.

Ook zijn er dit jaar nog maar een paar aanmeldrondes, dus hoe eerder je er bij bent, hoe beter. Op = op!
 
 

Je STAP-budget aanvragen doe je als volgt:


   Kies jouw thuisstudie: bekijk ons aanbod

   Vraag je STAP-aanmeldbewijs aan via de button op de opleidingspagina. Je ontvangt dan je aanmeldbewijs via de mail. 

   Dien op maandag 3 juli om 10.00 uur jouw STAP-aanvraag in via stapuwv.nl.

   Je ontvangt automatisch bericht over jouw aanvraag.

 
 
 

Tips voor jouw STAP-aanvraag

Om jou te helpen om je kans op STAP-budget te vergroten, hebben we een aantal handige tips voor je! Met deze tips bereid je je zo goed mogelijk voor op de komende STAP-ronde. 

   Vraag op tijd je aanmeldbewijs aan. Dat kan bij NHA nu al!

   Zet de datum en tijd van de aanmeldronde in je agenda

   Zorg dat je op 3 juli ruim op tijd (in ieder geval vóór 10.00 uur!) naar stapuwv.nl gaat. Iedereen die voor 10.00 uur op de website is, wordt om 10.00 uur in de wachtrij geplaatst. Ga je pas ná 10.00 uur naar de website? Dan sluit je helemaal achteraan in de wachtrij aan. Je maakt dan dus minder kans op STAP-budget.

   Zorg dat je jouw DigiD inloggegevens bij de hand hebt.

   Gebruik één van de volgende internetbrowsers: Microsoft Edge, Google Chrome, FireFox of Safari. Let op: Internet Explorer wordt sinds 15 juni 2022 niet meer ondersteund. Gebruik deze browser dus niet om je aanvraag te doen.

 

Loop je kans niet mis en vraag op 3 juli jouw STAP-budget aan! 
  

Bekijk alle STAP-opleidingen! »

 

Gratis Tablet incl. toetsenbord bij inschrijving

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!