Gratis studiegids

Ik heb een vraag over studeren bij NHA

 
Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om direct het antwoord te zien. 
 

Hoe werkt een thuisstudie volgen bij NHA?

Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen. Een thuisstudie van NHA betekent dat je een volgende stap zet in je leven. Of je nu kiest voor een beroepsopleiding voor een carrièrestap of -switch, of een hobbycursus waarmee jij je tijd nuttig en leuk invult. Of misschien ga jij eindelijk aan de slag met je droom om een eigen bedrijf te starten of een nieuwe taal te leren. De keuze is aan jou. Dit is jouw tijd.  

Bij NHA geven we je alles wat je nodig hebt om een thuisstudie met succes af te ronden. Zo krijg je het lesmateriaal zowel op papier als online, en krijg je afhankelijk van de cursus bijvoorbeeld ook extra materialen en boeken. Als je kiest voor studeren met hulp, dan zit er een persoonlijke vakdocent voor je klaar die jou digitaal gaat begeleiden. Je huiswerk wordt nagekeken, je ontvangt feedback en krijgt antwoorden op je vragen.  

Uiteindelijk rond je je cursus / opleiding af met een diploma of getuigschrift.  

Bekijk ook onderstaande video:

Hoe werkt de 15 dagen gratis proefperiode?

We snappen helemaal dat jij zeker wilt zijn dat de cursus of opleiding die je kiest bij jou past. Het is helaas moeilijk in te schatten hoe een studie is voordat je er aan begint. Dat is precies de reden waarom je bij NHA gratis een proefles kunt volgen. Zo krijg jij vooraf een inkijkje in jouw opleiding!  

Sterker nog, je kunt een cursus 15 dagen vrijblijvend thuis op proef ontvangen. Je kunt dus gewoon proefstuderen. Bevalt de cursus, dan ga je gewoon verder. Is het toch niet helemaal wat jij ervan had verwacht? Geen probleem. Dan stuur je het complete pakket binnen 15 dagen (onbeschadigd en aangetekend) retour. Zonder navraag. 

Hoe werkt de persoonlijke begeleiding?

Om ervoor te zorgen dat je de lesstof écht goed begrijpt, krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen vakdocent!  Zo kun je vragen stellen en je huiswerk opsturen zodat je zeker weet dat je goed onderweg bent. (let op: de vorm van ondersteuning is afhankelijk van de studie die je hebt gekozen).  

Denk aan ondersteuning van:  

- Studieadviseurs: voor algemene vragen kun je hier altijd terecht.  
- Vakdocenten: hij/zij beoordeelt jouw huiswerk én beantwoordt je vragen.  
- Praktijkdocenten: zij verzorgen de praktijkdagen, indien van toepassing bij een opleiding.  
- Medestudenten: via de digitale leeromgeving leg je snel en eenvoudig contact.  

Hoe werkt de digitale leeromgeving Plaza?

Kies je voor een opleiding bij NHA? Dan krijg je toegang tot Plaza, een speciale digitale leeromgeving die alleen voor onze studenten toegankelijk is!  

Met deze digitale leeromgeving krijg je talloze extra mogelijkheden die het studeren leuker én makkelijker maken. Zo leg je via deze weg niet alleen contact met studieadviseurs en docenten, maar ook met je medestudenten! Dat biedt precies de steun en motivatie die jij nodig hebt. En doordat je met de digitale leeromgeving alles overzichtelijk op één plek hebt, kun je écht overal leren.  

- contact met studieadviseurs, persoonlijke docenten én medestudenten;  
- examen- en huiswerkresultaten in een oogopslag;  
- informatie over examens en aanmeldformulieren;  
- mediatheek en downloads. 

Hoe werkt de niet geslaagd = lesgeld terug garantie?

Slaag jij niet voor je examen? Dan krijg je van ons je lesgeld terug!  

Heb je alle huiswerkopdrachten maandelijks ingestuurd en ben je na de startdatum aantoonbaar voor één theorie-examen twee keer zonder te slagen op geweest? Dan ontvang je het betaalde lesgeld (voor de lesstof voor het betreffende examen) retour.  

Voorwaarde is wel dat je de hele cursus/opleiding afgerond en betaald hebt. De niet geslaagd = lesgeld terug garantie geldt (tot 3 jaar na inschrijfdatum) voor cursussen en opleidingen met examens en studiebegeleiding. 


Geslaagd.

 
 « Terug

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!