Menu
Gratis studiegids

 

Frans voor beginners

kies voor een van de cursussen van NHA

 

Foutloos meezingen met Franse chansons of een vergadering - in het Frans -bijwonen? Volg een cursus Frans voor beginners.

 

Frans leren voor beginners

Waar loop je tegenaan als je Frans leert? Misschien begrijp je een eenvoudige zin als 'Je veux une café' (Ik wil een kopje koffie) nog wel. Maar hoe spreek je het uit? En wat betekent 'je ne sais pas'?

 

Dat je het niet weet? Klopt. Daar komt ook nog eens bij dat de Franse uitspraak anders is dan de Nederlandse. Frans lezen gaat misschien nog wel, maar Fransen volgen in hun eigen taal? In hoog tempo brabbelen de frambozen erop los, probeer dat maar eens bij te houden. Frans leren voor beginners is alvast een goede stap.

 

De Franse taal heeft de Nederlandse beïnvloed. Dat merk je aan woorden als product of elektricien. En zelfs een typisch Frans woord als merci hoor je nog wel eens in een Nederlandse winkel. Maar Frans is een andere taal met een andere grammatica.

 

De cursus Frans voor beginners loodst je stap voor stap door de Franse taal - en door alle eigenaardigheden - heen. Na een jaar zeg je: Je parle français.

 

Toerisme

Wat is er mooier dan een croissant bestellen op het plein voor het Centre Pompidou in het Frans? Volg de cursus Frans voor beginners en voor je het weet lees je Le Figaro en drink je een kopje koffie aan de Champes Elysees.

 

Frans leren voor beginners is niet alleen handig als je op vakantie gaat. Je leert de taal kennen en via de taal ook de cultuur beter begrijpen en je maakt makkelijker contact met mensen.

 

Handelen in het Frans

In een handomdraai een presentatie in Bordeaux voorbereiden? Overeenkomsten in het Frans lezen en brieven opstellen - in het Frans? Vergroot je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid met de cursus Zakelijke correspondentie Frans.

 

Vergroot de effectiviteit van businessmeetings doordat je Franstalige partners en klanten in het Frans te woord staat.

 

Volg een cursus Frans voor beginners van NHA

Leer Frans spreken met een van de volgende cursussen van NHA :

Alle taalcursussen bekijken  »

 

Frans voor beginners: NHA maakt het makkelijker

Frans leren voor beginners? NHA  maakt studeren zo eenvoudig mogelijk. Studeer in je eigen tempo, waar en wanneer je wilt. De lesstof is opgedeeld in afzonderlijke lessen. Volg een les als je in de TGV zit of als je op de bus wacht.

 

NHA biedt in elke branche beroepscursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle beroepscursussen bekijken »

 

Daarom NHA

  • Nu 50% korting op het lesgeld!
  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Nu met gratis taal-app 
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een taalcursus Frans. 

077 30 67 000

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Succesvol aangemeld!